Subota, 11 srpnja, 2020

HDZ-ovac (28) POSTAO DIREKTOR NA TEMELJU ČLANSKE ISKAZNICE PA UVRIJEDIO NOVINARKU: ‘Ne pravi se pametna, ja sam završio fakultet’

HDZ-ovac smatra da je za direktorsku poziciju dovoljan staž u HDZ-u i završen fakultet

Ivan Kotarac (28) nedavno je postao direktor Stambenog gospodarstva u Makarskoj, iako je nešto prije toga novinarima Slobodne Dalmacije govorio kako nije upoznat s time da će biti imenovan na rukovodeće mjesto. Sam je rekao kako se smatra kompetentnim jer “ima deset godina staža u HDZ-u” te je “bio na nekoliko sastanaka”.

Pohvalio se kako je “prošao sve faze kroz stranku”, da je “od punoljetnosti u HDZ-u”, a kompetencije je stekao jer je godinu dana proveo u članu nadzornog odbora Stambenog što znači da je bio “na šest, sedam sastanaka”.

Objava na Facebooku nestala

Logično, nekima se to nije svidjelo pa je mladi Kotarac navodno doživio bezrazložne napade na sebe, što je tako i objavljeno na njegovu Facebook profilu, a poslije nestalo.

“Evo da napišem nešto povodom ovih bezrazložnih napada na sebe od ovih antihrvatskih portala (Index, Slobodna itd). Ja sam pošteno došao do ove pozicije na kojoj sam sad, sa svojim radom i trudom, a svi vi koji ste ljubomorni na mene i na moj uspjeh možete mi se sagnuti”, napisano je u statusu gdje su dodana tri smajlića, a objavu završava riječima “pozdrav, i toliko od mene”.

Slobodna je objavila screenshot te objave i upitala Kotarca za komentar. On kaže da nije ništa pisao na svom privatnom profilu.

“Niti san to pisa niti san bio na internetu danas cilo popodne. Sad san vidio, nisan cili dan ulazio, sad su me zvali ljudi, nisan ništa pisa na svoj privatni profil. Ako ima kakvih pitanja, pošalji na mail. Ja na svon Facebooku nisan pisa ništa niti ću ulazit u velike rasprave”, rekao je novinarki.

Odbrusio novinarki

Na njezinu konstataciju da je zvala kako bi provjerila autentičnost, odbrusio je: “Nismo glupi, ne pravi se pametna. Pošalji na mail pa ću ti odgovorit. Ja san završijo fakultet, ne znan jesi ti završila fakultet, a baviš se novinarstvon!”, rekao je mladi direktor.

Komentari

Komentari