škoro/facebook

HDZ NASTAVLJA KAMPANJU STRAHA: Izbaciti će sina Tuđmana jer je podržao Miroslava Škoru

Podijeli

Uz brojna poznata lica s desne strane političkog spektra, na predizbornom skupu Miroslava Škore u zagrebačkoj dvorani Lisinski danas je viđen i mlađi sin prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana te jedan od osnivača HDZ-a, Stjepan Tuđman

Upitan za motive dolaska na Škorin skup, Tuđman za Jutarnji kaže kako je došao dati potporu Miroslavu Škori jer smatra da je on najkvalitetniji kandidat. ‘Ima najjasniji program te konkretno govori o onome što želi i što treba mijenjati. Posebno mi se sviđa što neka ključna pitanja želi staviti na referendum kako bi o njima narod odlučio’, kaže Tuđman.

‘Moj otac je živio s narodom. A mi smo sada u situaciji da država nije po volji i želji naroda. Da je po volji naroda, sigurno se ljudi ne bi masovno iseljavali i svoje mjesto pod suncem tražili negdje drugdje, nego bi se u Hrvatsku vraćali i oni koji su ranije iselili. Kad se Škoro pojavio, rekao je da državu hoće vratiti narodu i ja sam u tome svemu vidio jednu poveznicu zbog koje sam mu odlučio dati potporu’, nastavlja Stjepan Tuđman.

Na pitanje očekuje li kakve reakcije iz vrha HDZ-a, pa čak i da možda pokrenu pitanje njegova isključenja, zbog toga što kao član stranke daje potporu Škori, a ne njihovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović, odgovorio je kako je sve moguće, ali živimo u demokratskoj zemlji i svatko ima pravo na svoje mišljenje.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Što o vama govori položaj nogu dok sjedite? Otkrit će namjere
>>> ŠKORO ZAGRMIO NA SKUPU! ‘Na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska!’
>>> Traje potraga za pripadnicom Oružanih snaga, našli auto, a Jadranki ni traga
>>> OPET NA SUD? Policija reagirala na ”ustaška” obilježja na koncertu Thompsona u Dubrovniku
Komentari

Najnovije