Grozna vijest za pjevačicu, Milan je pobijedio: Severina ostaje bez novca…

Podijeli

Još uvijek se ne zna koliko će točno novca pjevačica uplatiti u državni proračun, a tu će odluku donijeti Općinski građanski sud u Zagrebu

Severina će morati platiti novčanu kaznu od nekoliko desetaka tisuća kuna jer se oglušila o odluku Županijskog suda u Dubrovniku te je nakon njihove zabrane nastavila objavljivati fotografije sa sinom na društvenim mrežama, pišu 24sata.

Točan iznos koji će pjevačica uplatiti u državni proračun zasad nije poznat, a odredit će ga Općinski građanski sud u Zagrebu jer je predmet u njihovoj nadležnosti.

Podsjetimo, sud u Dubrovniku potvrdio je privremenu mjeru zagrebačkog suda iz srpnja prošle godine prema kojoj se Severini zabranilo objavljivanje fotografija maloljetnog sina kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Osim toga, naredili su joj da u roku od osam dana od pravomoćnosti rješenja ukloni sve sinove fotografije s društvenih mreža. Ukoliko ih ne posluša, morat će platiti 5.000 kuna novčane kazne koja će duplo narasti svaki put kada objavi novu fotografiju.

Kako pišu 24sata, sud je prilikom donošenja odluke uzeo u obzir to što se Severina i Milan Popović ne slažu oko objave fotografija njihova sina, odnosno da se otac dječaka izričito protivi tome. Prema Obiteljskom zakonu roditelji koji imaju zajedničku skrb trebaju sporazumno donositi odluke koje su bitne za dijete.

Dubrovački sud je vodio računa i o Konvenciji o pravima djeteta prema kojoj svako dijete ima pravo na zaštitu privatnosti. Nadalje, Agencija za zaštitu osobnih podataka roditelje koji objavljuju fotografije i podatke o svojoj djeci na društvenim mrežama smatra neodgovornima.

Severinu Kojić na Instagramu prati 1,2 milijuna ljudi, a na Facebooku gotovo 900.000 pa sud smatra da bi negativni komentari ispod dječakove fotografije negativno utjecali na njegov daljnji razvoj.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Konačno ukidaju mjeru koja nam se već popela na vrh glave! Od sredina lipnja – nema više…
>>> SUD PREKRŠIO ZAKON? Ne mire se s presudom, pazite što sad tvrde što će se dogoditi
>>> Nije šala, država od ljudi traži potvrdu: ‘Sad mi se zgadilo sve…’
>>> “RUŽA S BEJZBOL PALICOM”: Tomašić poručila Bauku, “Ako je počistio popise u Imotskom, trebao je i u Vukovaru”
>>> JOŠ NIJE GOTOVO: U maloj zemlji u blizini Hrvatske čak 101 slučaj korone u posljednja 24 sata. Već su otvorili kafiće i restorane, a sada moraju ponovo zatvarati
Komentari

Najnovije