Utorak, 22 rujna, 2020

GRK RAZBJESNIO SRBE OBJAVOM: “Kad nema vas nema ni g***a na cesti ni šumskih požara, sve je puno čistije”

Objava Grka Nikosa Karamverisa, na jednoj od najpopularnijih Facebook grupa namijenjenih Srbima koji ljetuju u Grčkoj, zapalila je društvene mreže i izazvala u Srbiji bijes ravan onom koji izaziva proslava Oluje. Naime, zbog korone je Srbima zabranjeno dolaziti u Grčku (i manje-više svugdje drugdje).

“Ove godine nema Srba na Karidi plaži. I sviđa mi se. Jer čistije je, nema kave prolivene po podu, nema smeća ostavljenog iza sebe, nema govana na cesti jer ne koristite ni toalete ni ništa. Ne kažem da su Grci čisti, ali su čistiji od vas. Pišem ovo ovde jer znam da će mnogo ljudi to vidjeti. I NEMA POŽARA NIGDJE. Zašto takvi dolazite u moje mjesto u kom živim cijeli život i pokazujete takvo nepoštovanje prema mjestu i prirodi? Zašto? Sada sam stariji, već imam ono što mi treba. Zato slijedeće godine budite spremni ili ostajete ovdje zauvijek…”

 

Srbi su mu uglavnom odgovorili sa “Hvala, ići ćemo u Španjolsku”, “Nema Srba, nema para”, “Mali ne lupetaj, vidi se da nisi još izašao iz svog mjesta. Smeće bacaju nekulturni ljudi, nije važno koje su nacionalnosti”, “Uh… pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, Španjolska, Hrvatska, baš me briga za plažu Karidi”, samo su neki od komentara Srba. No ruku na srce, bilo je i onih drugih koji se slažu da srpski turisti uglavnom sramote Srbiju. Grci su se već prije žalili da Srbi rade kaos u apartmanima i kuhaju ajvar u njima, koristeći apartmansku “besplatnu” struju i paprike jeftino kupljene putem u makedoniji.
Komentari

Komentari