Nedjelja, 5 travnja, 2020

GRADONAČELNIK MILAN BANDIĆ PRIMIO IZASLANSTVO HKD “NAPREDAK” ZAGREB U lipnju Izborna skupština zagrebačkog “Napretka”

Izaslanstvo Hrvatskog kulturnog društva Napredak posjetilo je Gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i svečano mu uručilo knjigu “Djelovanje Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” Zagreb između 1992. i 2017. godine” a u povodu obilježavanja 25. obljetnice obnove rada HKD “Napredak” – Zagreb, doznajemo sa službenih stranica ovog društva. Bila je ovo prigoda kako bi se Gradonačleniku izrazila i zahvalnost za sve što su on osobno i Grad Zagreb činili prethodnih godina za HKD “Napredak” u Zagrebu, a posebno za pokroviteljstvo izdavanju i tiskanju ovog monumentalnog kulturnog djela.

Također, Napretkovo izaslanstvo upoznalo je prvog čovjeka hrvatske prijestolnice o pripremama društva za Izbornu Skupštinu a koja će se održati u lipnju ove godine.

Bila je ovo i prigoda da izaslanstvo HKD “Napredak” Zagreb u čijem su sastavu, pored predsjednika dr. Tomislava Dubravca bili i odvjetnik i državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa Juro Martinović, kao član Uprave te mr.sc. Miljenko Puljić, kao član Nadzornog odbora, upozna Gradonačelnika Bandića o problemima s kojim se zagrebački “Napredak” susrećao u posljednje vrijeme posebno od lipnja prošle godine.

Anto Pranjkić/Priznajem.hr

Komentari

Komentari