Gradonačelnik Ludbrega napustio SDP: Na izbore idem kao nezavisni; Stranka: Jaki smo, ne ovisimo o pojedincima

Podijeli

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić u ponedjeljak navečer je objavio da napušta SDP-a te na predstojeće izbore izlazi kao nezavisni kandidat za gradonačelnika, a iz županijskog SDP-a su odgovorili da su oni “jaka stranka koja niti na jednoj razini ne ovisi o pojedincima”, piše Jutarnji.

Bilić ističe kako je nakon više od dvadeset godina provedenih u SDP-u gdje je, između ostalog, obnašao funkciju saborskog zastupnika te u dva mandata dužnost gradonačelnika Grada Ludbrega, podnio ostavku na članstvo u stranci, kao i na sve stranačke dužnosti. Na izbore izlazi kao nezavisan kandidat.

“Kako bih ostao dosljedan odgovornom načinu svog dosadašnjeg političkog rada, pred Ludbrežanke i Ludbrežane na predstojeće izbore izlazim kao nezavisni kandidat te od njih tražim još jedan mandat i povjerenje da vodim naš grad”, objavio je Bilić na Facebooku.

Dodao je i kako je dosadašnje povjerenje birača u Ludbregu opravdao najboljim korištenjem EU fondova, razvojem Ludbrega u gospodarsko središte, obogaćivanjem turističke i kulturne ponude, kao i transformacijom Ludbrega u zeleni grad.

“Moj je fokus bio i ostao briga za malog čovjeka i njegove potrebe u zajednici u kojoj živi kako ne bi svoju sreću tražio negdje drugdje. Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje”, poručio je bivši SDP-ovac Bilić, piše Jutarnji list.

Komentari

Najnovije