Četvrtak, 3 prosinca, 2020

GRAĐANIMA DOSTA VJEČNOG ROTIRANJA HDZ-a i SDP-a: Čak 88606 nevažećih listića, ovo poručuju

Prema neslužbenih podacima Državnog izbornog povjerenstva (DIP) u drugom krugu predsjedničkih izbora bilo je značajno više nevažećih listića u odnosu na prvi izborni krug – 88.606 ili 4,36 posto.

U prvom krugu zabilježeno je 22.218 nevažećih listića ili 1,17 posto.

Najviše nevažećih listića u drugom krugu bilo je u u Požeško-slavonskoj (6,04 posto), Brodsko-posavskoj (5,27 posto) i Vukovarsko-srijemskoj županiji (5,21 posto).

Slijede Osječko-baranjska županija (4,90 posto), Grad Zagreb (4,86 posto), Zagrebačka županija (4,81 posto), Virovitičko-podravska (4,79 ) i Dubrovačko-neretvanska županija (4,74 posto).

Najmanji broj nevažećih listića bilježe Istarska (2,95 posto), Međimurska (2,73 posto) i Ličko-senjska županija (3,28 posto).

Činjenica je da se sve više građane ne slaže sa vijećnim rotiranjem HDZ-a i SDP-a kao i njihovih kandidata na čelnim mjestima u državi. Na ta mjesta dolaze uvijek po istom principu, glasa se protiv onog koji je na vlasti, prenosi paraf.hr

Građani očito žele nekog trećeg. I glasati ZA njega a ne samo zato što su njegovi konkurenti toliko loši da glasaju protiv.

Napisima na glasačkim listićima građani su poručili što misle:


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Plenković: Nitko me neće srušiti, na unutarstranačkim izborima…
>>> POČINJU PRVI SUKOBI U HDZU: Jandroković se ograđuje od Kolinde
>>> OGLASIO SE VELIMIR BUJANEC: Slikom objasnio ”moj današnji izbor”
>>> [VIDEO] Kolindi iz automobila ispao lijevak za rakiju, vozač ga nogom šutira ispod auta
Komentari

Komentari