FaH

Grabar-Kitarović objavila gdje se vidi nakon odlaska s Pantovčaka

Podijeli

U prvom razgovoru nakon izbornog poraza Kolinda Grabar Kitarović otkrila je planove za budućnost. Nije željela govoriti o nastavku političke karijere iako je dio članova stranke vidi kao šeficu HDZ-a

Dobro sam, Bože moj. Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Ostajem ovdje, u Hrvatskoj, i radit ću za Hrvatsku, rekla je za 24sata Kolinda Grabar Kitarović, koja posljednje dane na Pantovčaku provodi odrađujući ono što treba završiti.

Ovaj tjedan primit će delegaciju stranih novinara koji dolaze u Hrvatsku povodom našeg predsjedanja Vijećem EU, a onda će na sedmodnevni odmor. Potom će još odraditi državnička putovanja zapisana u kalendaru i oprostiti se s ljudima s kojima je radila pet godina.

‘Vidim se kako se bavim zaštitom slabijih, promicanjem zaštite od nasilja nad ženama i djecom, ali i zaštitom životinja’, rekla je Grabar Kitarović, koja je definitivno potvrdila da kujica Kika koju je udomila tijekom predsjedničkog mandata ide s njom kući.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Amerikancima vratio NASA-in uređaj, oni s njim razgovarali kao s Indijancem: “Mi smo prijateljski narod, ne želimo vam zlo”
>>> VUKOVARKA NA TV PREPOZNALA SVOG SILOVATELJA: “Prije nego me silovao pitao me jesam li trudna”
>>> VELJAČA napala Kolindu: “Kako se usudi reći da će raditi na zaštiti slabijih i borbi protiv nasilja kad ne endorsa feminizam i nije htjela odraditi slot za moju udrugu”
>>> KAPULICA PRIZNAO DA JE HDZ LIJEVA STRANKA: “HDZ želi biti prihvatljiv i desnici”
Komentari

Najnovije