Zagreb, 11.03.2015 - Konferencija za medije kluba nezavisnih ljevièara na temu "Predsteèajne nagodbe i aktivnosti Kluba". Na slici Slavko Liniæ, Branko Vukšiæ, Nikola Vuljaniæ. foto HINA/ Daniel KASAP / dk

GOVOR MRŽNJE ILI…? Procijeniti sami! “S pristalicama Škore se ne želim ni naći u istom tramvaju”

Podijeli

Branko Vukšić, novinar i bivši saborski zastupnik Laburista iz kojih je kasnije izbačen pod optužbom da je pokušao unutarstranački puč jer je smatrdao da “stranka skreće udesno”, a pristupio Beljakovom HSS-u, objavio je status u kom navodi kako se nada da nema ni jednog Facebook prijatelja koji podržava Miroslava Škoru. Uvrijedio ga je “prijeteći” govor protiv ljevice, te zaključio kako su on, Culej, Hasanbegović i ostali “filoustaše” i “pozivaju na linč”.

Kasnije je dodao još nekoliko uvredljivih objava u istom stilu, poput one kojom kaže da se “filoustaše imaju danas razloga ponositi svojim idolom” jer je predao Dalmaciju Italiji.

Reklo bi se, politika uključivosti ljevice ne uključuje baš svakog – ne uključuje, ako ništa, ono desetke tisuća građana koji su glas dali Škori…

Zanimljivo, zasmetalo mu je što je Škoro prozvao Tomaševića ekstremnim ljevičarem ali je istovremeno katoličkim ekstremistom prozvao Vicu Batarela.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Počinje otvaranje Hrvatske? Iz Stožera objavili super vijest, evo koje se sve stvari vraćaju
>>> TOMAŠEVIĆ SE PREDOMISLIO? Najavio čistke u Zagrebu, tko će sve ostati bez posla?
>>> SRPSKA MAFIJA radila ćevape od ubijenih ljudi, i jeli ih sa senfom i lukom!
>>> Hamas raketama probio Željeznu kupolu od 2,5 milijardi dolara
Komentari

Najnovije