Subota, 30 svibnja, 2020

GOTOVO JE! PENAVA PRELOMIO: HDZ gubi vlast u Vukovaru, cijela organizacija napušta stranku

HDZ u srijedu gubi vlast u Vukovaru, tvrde to dobro upućeni sugovornici za dnevno.hr, bliski vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi.

Penava se, naime, odlučio na suradnju s Miroslavom Škorom i njegovim Domovinskim pokretom, a Škoro mu pak zauzvrat daje vodeću poziciju u petoj izbornoj jedinici, što Penavi osigurava ulazak u Sabor.

No osim vukovarskog gradonačelnika, koji s Plenkovićem ionako nikada nije uspjevao pronaći zajednički jezik, Škori se prema tvrdnjama upućenih pridružuje još deset vijećnika vladajuće stranke, koji će ju napustiti i time ostaviti HDZ u pat poziciji u Gradu heroju.

S Penavom iz vladajuće stranke odlaze njegovi suradnici Damir Barna i Tomislav Šota, ali i nekolicina ostalih kolega, što znači da je Škoro dobio prvu bitku, no pred njim je ozbiljan i opasan rat u kojem se pobjednik tek treba isprofilirati.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Ukinuli sve restrikcije za Hrvatsku! Evo gdje sad možete preko granice…
>>> ŠOK U MOSTU! Napustila ih još jedna istaknuta članica: Neće ići na izbore
>>> HRABRI ISTUP SARAJEVSKOG PROFESORA: “CRNA LEGIJA formirana je u “antifašističkom” Sarajevu, a 2010. je Sarajevo uguralo ustaše na vlast i dalo im ulice”
>>> DOBROVIĆ ISTUPIO IZ MOSTA: “Način na koji su prekinuti pregovori sa Škorom sve govori, sve svelo na trojicu ljudi iz okolice Metkovića…”
Komentari

Komentari