instangram

Goran Bogdan: ‘Ma boli me k…. za Hrvatsku

Podijeli
Jedan od naših najpoznatijih glumaca u Srbiji je zapažen zbog dvije vrlo popularne televizijske serije: ‘Jutro će promeniti sve’ i ‘Senke nad Balkanom’, u kojoj ima ulogu Mustafe Golubića. Goran Bogdan je povodom premijere druge sezone te serije govorio za srpske medije, ali i jasno dao do znanja što misli o tome da hrvatska publika službeno još nije imala prilike vidjeti ‘Senke nad Balkanom’

‘Ma boli me k…. za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana. Slobodno to napišite’, rekao je Goran Bogdan za Alo!, odgovarajući na pitanje novinara što misli o tome da hvaljena srpska serija nije prikazana u Hrvatskoj.

Zatim je glumac nastavio pomirljivim tonom te je govorio o tome što to glumci s Balkana mogu ponuditi američkom tržištu, za koje on puno snima.

‘Malo toga fali američkom tržištu, možemo im samo ponuditi naše probleme. Nije stvar novca, nego toga kako oni rade sve to. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, tako da nije problem u Americi. Sve je do pojedinca, a kad bi se svako bavio svojim poslom, bilo bi puno bolje. Neka svatko čisti svoje dvorište i bavi se sobom. Kad bismo tako funkcionirali, odmah bi nam bilo bolje’, ističe Goran Bogdan.

Za Kurir je pak rekao kako narodi na prostoru bivše Jugoslavije pate od ideje da su moćni iako malo toga ovisi o njima te izjavio da danas slavimo sportaše, a nekada smo bili ponosni na Andrića i Teslu, prenosi tportal

‘Izgubili smo kompas pa se u realityjima rugamo malom čovjeku’, kazao je Goran Bogdan i dodao da je iskorak u suprotnom pravcu pobjeda ‘Dnevnika Diane Budisavljević’ na Festivalu u Puli.

Senke nad Balkanom, 2. sezonaIzvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

‘Redateljica filma Dana Budisavljević kaže da je zanimljivo da joj mnogi čestitaju uz opasku: ‘Pobijedila si ‘Generala’, iako je film o Anti Gotovini. Lijepo je ona kazala da tu nitko nikoga nije pobijedio, već da je trijumfirao dobar film. Stalno želim promovirati te sitne pobjede dobroga na cijelom prostoru nekadašnje Jugoslavije. Sjajne filmove, knjige, albume… Nije riječ o pomirenju, već o načinima da proizvodimo dobro’, rekao je glumac.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Službeno: Bayern je smijenio Kovača
>>> POČEO KOPATI TEMELJE ZA KUĆU PA POŽALIO: Naletio na masovnu grobnicu
>>> 3. studenoga 1941. Višegrad (NDH) – četnički koljači i Draža Mihajlović danas imaju spomenike i veliku javnu podršku!
>>> KRŠ I LOM U HDZ-u! Plenković ih prodao! Sad je sve jasno: Zašto je zapravo ostao u koaliciji s HNS-om?
Komentari

Najnovije