Srijeda, 30 rujna, 2020

Godinama ljetuju u Hrvatskoj, ovo su prvi puta doživjeli: Urlao je da plate 100 kn

Odvjetnik i administrator popularne stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca Mišo Živaljić podijelio je na Facebooku svoju razočaranost radom omiških gradskih službi, piše Dalmacija danas.

Prepričao je kako se češki par koji u Nemiri kod Omiša na ljetovanje dolazi već desetljećima našao se na udaru djelatnika parkinga. Svoj su automobil parkirali na parkiralište koje je godinama bilo besplatno te su otišli u trgovinu. Desetak minuta kasnije, na automobilu su pronašli kaznu za parkiranje.

Djelatnika omiške parkirne službe pitali su o čemu se radi, a on je na njih, ispričali su, počeo galamiti. Kazao im je da izvole odmah platiti 100 kuna kazne ili će po povratku u Češku morati platiti 200 eura.

Pogođeni ponašanjem djelatnika parkinga, par se požalio splitskom odvjetniku s kojim su obiteljski prijatelji već godinama.

– Kad stranac ode pitat što i kako, viču na njega da plati kaznu. Onda se čudimo što imamo 30% manje gostiju nego lani! Zašto? Jer su većini guzice nenajedive! A mozgovi ka kod zlatne ribice. Od parkinga bi vile i hotele gradili. Sramotno je to ponašanje! Posebno u odnosu na goste koji tu dolaze 20 godina. A di su ćevapčići po 95 kuna u restoranima?! Retardirani madraci iz 1983. u apartmanima? Dobro se zapitajmo od čega ćemo živjet, ako smo “turizam” nasmiješeno prihvatili kao jedini izlaz – objavio je Živaljić na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MILE MARTIĆ PANIČNO: ‘Slobodane, počinje Oluja! Što da radim?! MILOŠEVIĆ: ‘Ubij se.’
>>> Ovogodišnja Oluja slavila se bez važnog gosta: Provjerili smo gdje je nestao general Gotovina
>>> DODIK: 30 dana za Vijeće ministara ili raspad države ! JELI RAT MOGUĆ U BiH ?
>>> HDZ-ovi gradonačelnici Škori otkazuju koncerte: Zabranjen mu je čak i besplatan koncert u Imotskom
Komentari

Komentari