Srijeda, 1 travnja, 2020

Gledatelji bijesni zbog Grubnićeva nastupa: ‘Nešto prestrašno! Cajkaški klub’

Nakon što je pjevačica Maja Šuput iskočila iz torte tijekom nastupa svog dugogodišnjeg suradnika i prijatelja Marka Grubnića u showu ”Ples sa zvijezdama”, mnogi gledatelji nisu bili oduševljeni i kritizirali su nastup na društvenim mrežama.

Nastup pjevačice Maje Šuput obilježio je četvrtu epizodu showa ”Ples sa zvijezdama”. Ona je iskočila iz torte i zapjevala ”Lopove, lopove” kada su Marko Grubnić i njegova partnerica Ela počeli plesati.

Ipak, čini se da taj nastup nije oduševio gledatelje koji su na društvenim mrežama odlučili izraziti svoje negodovanje.

“Dobro, jel’ ovo ‘Ples sa zvijezdama’ ili ‘Zvezde granda’? Odvratno”, glasi jedan od komentara. Jedan od gledatelja bio je doista strog: “Degradirate ovu prekrasnu damsku i gospodsku vještinu. Žalosno”, napisao je.

“Ovdje je Maja bila višak i uopće joj nije bilo mjesto”, komentirao je jedan gledatelj. Kritike nisu prestajale: “Dakle, ovo je bilo nešto prestrašno! Cajkaški klub”, prigovorio je obožavatelj emisije.

Maja Šuput bila je oduševljena nastupom, što je otkrila svojim obožavateljima na Instagramu: “Iznenađenje! Prvi put u životu nastupali smo zajedno, bilo je prezabavno biti dio nastupa”, napisala je Šuput.

U ovoj emisiji nakon plesnog dvoboja ”Ples sa zvijezdama” napustili su Ecija Ojdanić i Marko Šapina.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NE DAJ BOŽE DA PROĐU: I Pupovac predstavio svoju listu za izbore za Europski parlament.
>>> MISTERIOZAN NESTANAK 15-GODIŠNJE DJEVOJKE U NJEMAČKOJ: Dok policija provodi istragu, sestra objavljuje neobične fotografije
>>> Petir je gadno nasjela! Nećete vjerovati kako ju je Plenković nasanjkao
>>> Mario Mandžukić jedna od glavnih priča u Serie A; evo kako je o hrvatskom napadaču govorio trener Milana
Komentari

Komentari