Subota, 6 lipnja, 2020

Glasnović: Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag?

Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag? Zato što se u njemu propovijeda mantra sotoniste Aleister Crowley i krvavog komunističkog do bravara Tita “snađi se ili snađi se druže” na bilo koji način bez da razmišljaš o posljedicama!

Možeš da kradeš (čekove dijaspore), lažeš (2+2=5 ili ne sjećam se di su čekovi), denunciraš (lažno cinkanje sa svoj dobrobit) bez da odgovaraš za štetu koja je nastala (čak budeš i nagrađen za lažno cinkanje) !

U sotonizmu, marksizmu i jugozomboizmu se ne moraš “držati zakona kao pijan plota”. Na primjer ubiješ čovjeka i otmeš imovinu ubijenog bez da odgovaraš za to sotonsko djelo.

Utapanje Hrvatske grude s krvljem nedužnih se nagrađuje u sotonizmu, marksizmu i jugozomboizmu da bi se došlo do cilja stvaranja sotonske države jugoslavije sa simbolom okultnog pentagrama na zastavi koja samo opstaje uz držanje naroda u strahu i terora ili bolje rečeno “rat protiv svakoga u svakom trenutku i svugdje”.

Sotonsku državu jugoslaviju je napustilo 1,5 milijuna građana nakon što su ekonomsko nesposobni jugoslaveni sredinom 60-tih morali otvoriti granice i poslali narod u svijet. Sve to su činili iz razloga socijalnog katastrofalnog stanja kojega su stvorili tijekom njihove kratke vladavine!

Isto to su učinila njihova nesposobna djeca u Croslaviji čim su dobili priliku! Marksistima, sotonistima i jugozomboidima su božja zakona trn u oko kao što im je trn u oku svi oni koji se drže tih zakona jer sotonisti, marksisti i jugoslaveni ne mogu da napreduju ako ne mogu lagati, krasti, ubijati… kratko rečeno: Oni samo mogu napredovati ako čine dijela sotone !!!

Evo vam jedna metafora koji će svi iz prve razumjeti: Oni su kao MRAK u sred tunela gdje sija ANKA partizanka i kuha sa zlatnom četkom za wc SATARAŠ. Iz tog kuhanja u mračnom tunelu sa zlatnom četkom za wc nikne krasna vila.

Željko Glasnović

Komentari

Komentari