Petak, 29 svibnja, 2020

Glasnović odgovorio Staziću: ‘Jedino što je besmrtno ostalo od tog partizanskog odreda su njihove penzije’

Zastupnik Nenad Stazić (SDP) ustvrdio je u četvrtak kako Hrvatska neiskreno obilježava Dan pobjede nad fašizmom, kako uglavnom slavi Bleiburg, te da nikada nećemo prestati slaviti hrvatske antifašiste i njihova vrhovnog zapovjednika maršala Tita. General Željko Glasnović mu je je iz saborskih klupa doviknuo, a Stazić mu je rekao “znam da biste me najrađe poslali u Jasenovac, ali pustite me na miru”. Glasnović je kasnije Staziću odgovorio tijekom svog govora, te stao u obranu Brune Esih

“Bruna Esih je progovorila o okupaciji zemlje koja još traje. Odmah su se javili jugozomboidi, grah majstori i drugi karakteri. Odmah su se čuli ti pridjevi šokantno, kriminalno, ali mi znamo da demoni najviše divljaju, javljaju i luduju kad se govori istina”, rekao je Glasnović u Saboru.

Glasnović se osvrnuo se i na marširanje “Besmrtnog partizanskog odreda” Zagrebom.

“Jedino što je besmrtno ostalo od tog partizanskog odreda su njihove penzije, oduzeta imovina, društveni stanovi. To su militantni ateisti, a među njih je nekako zalutao ruski veleposlanik Azimov” rekao je Glasnović.

“Ali ajmo sada ovako, ako oni pljuju desetke tisuća hrvatskih žrtava, kako je Srbija u tome prošla pod srpom i čekićem? Imate autora Srđana Cvetkovića, koji kaže da su samo kokardu zamijenili petokrakom te samo u ulasku u Beograd 1944. pobili 10.000 Beograđana. Ista stvar se i tamo ponavljala. Oni su u stvari pobili više Srba nego nacisti kod Kragujevca”, istaknuo je Glasnović.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PUPOVAC IMA NOVI PLAKAT: Koristi i hrvatsku zastavu, evo što je sad napisao
>>> Brkić prelomio: Otkrit će prljave poslove i afere svojih protivnika
>>> ZA POTREBE JEDNOG ISTRAŽIVANJA, SRBE SU PITALI TKO SU IM NAJVEĆI NEPRIJATELJI U UNIJI: Njihov odgovor neće vas iznenaditi
>>> POLICIJA PRED ŠOKIRANIM PUTNICIMA RAZORUŽALA MUŠKARCA U ZET-ovu AUTOBUSU: I policajac ostao iznenađen
>>> Lučić Matuli: ‘Vaša interpretacija povijesti posljedica je 30 godina gledanja partizanskih filmova’
Komentari

Komentari