Željana Zovko - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94868712

General Sačić generalu Filipoviću: “Velikosrpska ideja živi, ti samo radi stranačke stege gasiš vatru”

Podijeli

General Željko Sačić prokomentirao je intervju kojeg je general Miljenko Filipović, bivši pripadnik Legije stranaca, ratni zapovjednik Bojne Zrinski i predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak” dao Renati Rašović iz Jutarnjeg lista.

“G.Miljenko…možda se Tebi , u Tvojoj komociji,lagodi i ugodi “to” čini mali problem. No ,Tebi na znanje..velikosrpska ideja živi ,kao i njihova protuhrvatska politika i ideologiija ..Stara je preko 100 godina…i nije “umrla”,..prestala dolaskom Tebe ,Andreja,Pupovca ili Kolinde na “vlast”…Stoga,preporučujem Ti intenziviranje ili započinjanje ozbiljnih razgovora… poduke i čitanja djela admirala Loše, prof.Jurčeviča, Loze, Jareba, .Leljaka… Starešine, Dujmovića, Raspudića.. i mnogih drugih …proučiti i neprijateljske izjave Dačića, Vulina, Vučića, Linte… jer , evidentno si u velikoj zabludi ..ili i Ti to znaš, samo radi stranačke stege neprimjereno ” gasiš vatru”… I pridonosiš,poput Đakića, daljnjem rashrvaćivanju Hrvatske…a kad će i gdje prosvjed …ni to Ti neznaš…ostavi to prosvjednicima”, napisao je general Sačić.

Podsjetimo, general Filipović je izjavio, “Ako je nama najveći problem Milorad Pupovac, onda mi nemamo drugih problema i sve je savršeno. Mi imamo u društvu puno važnijih i većih problema i izazova o kojima trebamo voditi računa i na kojima treba raditi. Što se tiče Pupovca, sve je već rečeno i tu se nema što više dodati.”

Komentari

Najnovije