GENERAL ROSO POLUDIO: ‘Ne bih preživio 27 bitaka da sam bio takav kreten kakvim me je Vrdoljak prikazao’

Podijeli

Umirovljeni general Roso: ‘ Nismo mi bili ni balavci, ni kurve, ni debili kako nas je Vrdoljak prikazao. Ne bih preživio 27 bitaka da sam bio takav kreten’

Nakon što je završilo emitiranje “Generala”, scenarista i redatelja Antuna Vrdoljaka, serije koja je koštala najmanje 14 milijuna kuna, ne stišavaju se oštre reakcije i kritike.  Danas je umirovljeni general Ante Roso, jedan od najvažnijih zapovjednika i Gotovininih suboraca u Oluji, u razgovoru za Index prokomentirao Vrdoljakov uradak s ne baš biranim riječima.

“To je karikatura samog imena. Ništa tamo nema veze ni s Gotovinom, ni sa mnom. To je iluzija. Nitko me nije pitao ni za savjet, ni konzultirao oko filma. Nismo mi bili ni balavci, ni kurve, ni debili kako nas je Vrdoljak prikazao. Ne bih preživio 27 bitaka da sam bio takav kreten”, rekao je Roso kojega u filmu i seriji glumi Boris Svrtan.

“Ja sam vojnik, ali nisam glup. Krivo mi je što se jedna ozbiljna tema prostituirala, ali prostitucija je očito način života na Balkanu. Cijeli je Balkan zasr*n, nema više Krleže ni njegovih Zastava. Nestalo je elite da bi se sve uvalilo u govna pa i ova bijedna televizija”, dodao je Roso prenosi danas.hr

Političke igre i interesi

Roso vjeruje da Vrdoljak nije slučajno snimio katastrofalan film i od njega napravio još lošiju seriju. “Sve su to najprimitivnije političke igre i interesi. Nije prvi put da se snimaju i prikazuju gluposti. Znam Vrdoljaka. On je čovjek, kao i ja, pri kraju života. Znam jako dobro da u arhivi ima autentična svjedočanstva trojice pripadnika KNOJ-a koji su ubijali po 250 ljudi dnevno, ali ih skriva”, istresao je Ante Roso.

Na pitanje novinara Indexa kome bi bilo u interesu da se generala Antu Gotovinu i njega samog prikaže kao “maloumnike”, odgovara: “Nesposobnom političkom vrhu. Nemaju ludi Srbi nikakve veze s time, mi smo luđi 100 puta. G*vna”, zaključio je Roso.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Dr. Zdravko Dizdar: Opet će Srbija krenuti na Hrvatsku i Vukovar
>>> Žena (28) umrla, ne znajući što joj se događa u tijelu: Liječnici upozoravaju sve žene!
>>> Doznalo se o čemu su razgovarali suci nakon što su Hrvatskoj uzeli loptu i nadu da može do zlata!
>>> Dopuna zakona – Evo kome ne smijete dati svoje vozilo na upravljanje!
>>> PENAVA najavio mogući izlazak iz HDZ-a ako “ne nađe načina kako osuditi one koji su Vukovar sravnili sa zemljom”
Komentari

Najnovije