Subota, prosinac 7, 2019

Francuzi nas se boje: Želimo izbjeći Hrvate u osmini finala 

U skupini D u najboljoj formi je Hrvatska. To je velika ekipa koja je bila sposobna pobijediti Argentinu, rekao je 25-godišnji vezni igrač Francuske Paul Pogba.

– No u toj fazi natjecanja svaki je protivnik težak – dodao je nogometaš Manchester Uniteda.

Njegov suigrač, 23-godišnji vezni Corentin Tolisso, također smatra da je bolje igrati protiv Argentine, Nigerije ili Islanda u osmini finala.

– Hrvatska se čini najboljom u toj skupini, dat ćemo sve od sebe da ne budemo drugi kako ne bismo igrali s njom – napomenuo je igrač Bayern Munchena.

Hrvatska ima 6 bodova, Nigerija 3, a Island i Argentina po 1. Argentinci će proći dalje kao drugi u skupini pobijede li u utorak Nigeriju i ako Hrvatska ne izgubi od Islanda.

– Argentinci imaju odlične pojedince, posebno Messija, koji u jednoj utakmici može napraviti bilo što – rekao je Tolisso.

Francuska u skupini C ima 6 bodova, Danska 4, Australija 1, a Peru je bez bodova. Danski izbornik Age Hareide je prije prvenstva rekao da Francuzi nisu favoriti za osvajanje pehara svjetskog prvaka.

– Što se događa izvan terena, ne zanima me. Mi ćemo odgovoriti na terenu – poručio je Pogba.

– Znamo što je rekao, to je njegovo mišljenje. Pokazat ćemo mu u utorak da to što je rekao nije točno – dodao je Tolisso.

Pogba je uvjeren da mogu do naslova prvaka svijeta.

– Mi, velike ekipe, nismo ovdje došli na odmor. Došli smo pobijediti. Imamo kvalitetne igrače i dobru momčad. Moguće je da budemo svjetski prvaci iako neće biti lako. Vidimo da na prvenstvu nema malih ekipa niti loših igrača. No možemo ga osvojiti. Put je još uvijek dug, potrebno se boriti i biti snažan – zaključio je. Hina

Komentari

Komentari