FaceBook stranica ‘Želim normalan život u Međimurju’

FOTOGRAFIJA ZGROZILA HRVATSKU: Ovo je slikano u Međimurju

Podijeli

Poznati novinar i voditelj TV Emisije komentirao je sliku iz Međimurja:

FOTOGRAFIJA IZ MEĐIMURJA: NASILNI ROMI NAPADAJU HRVATSKE POLICAJCE! Hoće li nam sada Kajtazi reći da “loše vidimo” i da je ovo zapravo – nasilje nad Romima?!

Fotografija napada na hrvatske policajce snimljena je prije dva dana, u popodnevnim satima 10. kolovoza, u naselju Sitnice pored Murskog Središća. Objavila ju je stranica ‘Želim normalan život’. Njihov prosvjed u Čakovcu saborski zastupnik Veljko Kajtazi nazvao je “skupom netolerancije”, usmjerenim protiv romske nacionalne manjine, iako su na prosvjedu govorili i Romi nezadovoljni terorom jednog dijela iste te manjine.

Kajtazija je, očekivano, podržao – Milorad Pupovac. Zajedno su se uputili u Međimurje i govorili o “ugroženosti” manjine od strane hrvatske većine… U siječnju ove godine, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je Veljka Kajtazija Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića “za izniman doprinos u unapređenju položaja romske nacionalne manjine”… Bilo bi zanimljivo čuti što predsjednica kaže o napadima Kajtazijevih štićenika na hrvatske policajce? Napad na policajca je napad na državu. Zaslužuju li i hrvatski policajci odlikovanje? Zaslužuju li barem veću plaću, s obzirom na sve što prolaze – od naših istočnih granica pa sve do Međimurja?

FaceBook stranica ‘Želim normalan život u Međimurju’

Napisao je Velimir Bujanec


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KONAČNO! Napokon je netko objavio najveću istinu o Pupovcu: Evo o čemu se radi
>>> ZAKLJUČAK RATNOG ZAPOVJEDNIKA: ‘Kolinda nije ni svjesna da je svojom kandidaturom Škori servirala pobjedu’
>>> PERNAR NEĆE KRSTITI DIJETE: Smetaju mu katolici
>>> Ivkošić: Teršelička treba pred sud – Trebalo bi je optužiti za ratni zločin
Komentari

Najnovije