Kuća se nalazi u Podhumu, nedaleko od Rijeke i molimo sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu

Korisnica Martina Šebalj objavila je na Facebooku uistinu potresnu priču o mladiću kojega život nije mazio i koji je kao žrtva teških životnih okolnosti prisiljen živjeti u zaista neljudskim uvjetima, u kući u Podhumu, nedaleko od Rijeke.

Apel ljudima koji su voljni pomoći

Dečka je napustila majka, a ostao je i bez oca u ranoj dobi. “Dečko strašno muca zbog svih prouzročenih trauma i podosta teško nalazi posao kako bi sakupio za život”, napisala je Martina i uputila dirljiv apel.

“Molimo sve dobre ljude koji imaju stari namještaj koji je ispravan , pločice koje su upotrebljive ili bilo kakve ispravne sanitarije da nam se jave. Nekolicona njegovih sumještana krenula je u akciju obnove i dovođenja kuće u stanje dostatno života kako bi se ovom mladiću pomoglo. Ukoliko ste voljni pomoći, javite nam se porukom i znajte, da je svaka, pa i najmanja pomoć DOBRODOŠLA. Unaprijed hvala od njegovih prijatelja i njega samoga!”, poručila je korisnica dobrog srca i priložila potresne fotografije oronule kuće u kojoj nesretni mladić živi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OGLASIO SE VAKULA, ALI I SEVERE WEATHER EUROPE: Stiže prilično rijetka pojava. Vijesti nisu dobre, evo što nas sve čeka
>>> ČAPLJINA: U sukobu migranata maloljetnik izboden nožem
>>> (VIDEO) ŠOKANTNO: Lijek protiv raka nađen tamo gdje ga nitko nije očekivao – RAK NESTAJE ZA 36 SATI
>>> JEDNOG SU RAZAPELI Saudijska Arabija odrubila glave 37 terorista
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!