Petak, 13 prosinca, 2019

(FOTO) BUN PROTIV IDS-a: Pred sjednicu o stanju u Uljaniku, u Puli ‘osvanuli’ transparenti za IDS-ovce

Tri transparenta postavljena su utorak ujutro u Puli kao ‘dobrodošlica’ IDS-ovcima pred zajedničku tematsku sjednicu pulskog Gradskog vijeća i Skupštine Istarske županije na kojoj se raspravlja o aktualnoj situaciji i perspektivi pulskog Uljanika.

“Uljanik vam neće oprostiti”, “IDS mafijo”, piše na transparentima na kojima su nacrtana i lica pulskog gradonačelnika Borisa Miletića, strateškog partnera Uljanik grupe Danka Končara, euro zastupnika Ivana Jakovčića i njegovog suradnika Oriana Otočana. Transparenti su obješeni na kružnom toku kod Croduxa, nadvožnjaku Veli vrh-Riva i zaobilaznici Medulin, priopćili su nezadovoljni Uljanikovi radnici.

“Radnici tim činom rade veliku štetu, od takvog načina komuniciranja nitko nema koristi,” kratko je prije zajedničke sjednice izjavio pulski gradonačelnik Miletić.

Uljanikovi radnici pak poručuju kako tim činom žele pokazati da nisu glupi i da dobro znaju neke stvari vezane uz Uljanik i odgovornost ljudi koji su krivi za stanje u Uljaniku. “Glavni krivac je uprava, to znamo mi radnici, to zna zakon, to znaju i oni u upravi i to neka zna cijela javnost i nacija”, poručili su radnici Uljanika i dodali kako osim uprave odgovornost snosi i Nadzorni odbor koji mora kontrolirati šta uprava radi.

“Cijela Pula zna pa neka se zna i šire, da je ta uprava zapravo “IDS uprava” koju je postavio sam vrh te mafijaške stranke. Postoje dokazi da je Rossanda bio član IDS-a kada je postao predsjednik uprave što se u medijima i čulo proteklih dana. Ostali članovi uprave su svi redom prijatelji i podanici vrha IDS-a. Ponavljamo da mi nismo glupi i dobro znamo da su uprava i IDS zajednički pokrali milijarde kuna iz Uljanika i tako oštetili nas radnike koji se ionako na težak način borimo za svoje plaće”, naveli su radnici u priopćenju za javnost dodavši kako je nevjerojatno da IDS brani upravu, sebe, a svaljuje krivnju na sve druge, od radnika do države.

“Nećemo Končara! Nećemo Rossandu! Želimo raditi pošteno za svoj kruh”, poručuju radnici. Hina

Pula, 11.9.2018 – Tri transparenta postavljena su utorak ujutro u Puli kao ‘dobrodošlica’ IDS-ovcima pred zajednièku tematsku sjednicu pulskog Gradskog vijeæa i Skupštine Istarske županije na kojoj se raspravlja o aktualnoj situaciji i perspektivi pulskog Uljanika. “Uljanik vam neæe oprostiti”, “IDS mafijo”, piše na transparentima na kojima su nacrtana i lica pulskog gradonaèelnika Borisa Miletiæa, strateškog partnera Uljanik grupe Danka Konèara, euro zastupnika Ivana Jakovèiæa i njegovog suradnika Oriana Otoèana. Transparenti su obješeni na kružnom toku kod Croduxa, nadvožnjaku Veli vrh-Riva i zaobilaznici Medulin, priopæili su nezadovoljni Uljanikovi radnici.
foto HINA/ ua

>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> HRVAT OPLJAČKAN U NJEMAČKOJ: Trojica srba čvrsto uhvatili mladića i oteli mu novac, mobitel pa čak i putovnicu

>>> MILINOVIĆ NASTAVLJA BORBU: Ovo bi značilo kraj Plenkovića u HDZu

>>> PENAVA SE NE BOJI SANKCIJA: Nakon razgovora s Božinovićem ne odustaje od prosvjeda u Vukovaru

Komentari

Komentari