FINANCIJSKI KRAH: Neda Ukraden u očaju, nemože više plaćati račune

Podijeli

Pjevačica Neda Ukraden posljednjih mjeseci muku muči s nedostatkom posla. I Nedi su baš kao i njezinim brojnim kolegama otkazani gotovo svi nastupi zbog pandemije koronavirusa kojoj se ne nazire kraj. Da sve to loše utječe na financijske i egzistencijalne prilike pjevačica je otkrila i u jutarnjem programu Happy televizije u kojem je sasvim otvoreno priznala kako i ona muku muči s plaćanjem računa.

– Ljudi trpe, na rubu su egzistencije. Glazbenik koji ima obitelj, koji je radio i živio samo od toga, vjerujte mi, u velikoj je krizi. Ovo je postao alarm. Svi se nadamo da će doći bolje vrijeme. Kad sedam mjeseci ne radite nije lako plaćati račune – priznala je Neda.

Otkrila je i kako je imala nekoliko ponuda za doček 2021. godine, ali da ih je sve odbila. – Ponude su aktualne, bilo ih je i vjerojatno će ih još biti. Međutim, ne želim ići u zatvoreni prostor i tajno pjevati za 30 ljudi. Ne pada mi na pamet – kazala je Ukraden koja se nedavno našla i na meti kolega glazbenika koji su je prozvali jer je rekla da su pjevači ugrožena skupina, prenosi večernji list

– Nisam iznenađena. Nikad nisu znali jedinstveno artikulirati svoje stavove. Na svoju su štetu nesložni, heterogeni i skromnog obrazovanja. Nekolicina je i izuzetno bogata i kroz njih narod gleda na sve druge, normalne glazbenike. Nisam primijetila da su oni što su im pune ruke bakšiša od po 500 eura platili porez državi, ni velikodušno kupovali respiratore i lijekove. U svakom slučaju, neka se odmore, naspavaju i uživaju svi oni koji su sretni što ne rade zbog pandemije – ispričala je svojedobno  za srpske medije.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> JE LI BOŽINOVIĆ UPRAVO POTVRDIO? Cilj opravdava sredstvo, Božinović tvrdi da će napraviti sve da se to i ostvari
>>> NIJEMI BEOGRAD: Srpska Vlada šuti o novopronađenoj masovnoj grobnici u Srbiji i Vučićevoj zabrani ulaska u Kosovo
>>> ‘Testirali su na meni cjepivo za koronu, kad sam došla kući, primijetila sam neugodnu nuspojavu…’
>>> Ima ga i puno Hrvata: Čudan i uznemirujući simptom korone zbunio je doktore…
>>> KORONA KOSI PRAVOSLAVNE SVEĆENIKE: Hospitaliziran episkop David koji je ZARAŽEN služio liturgiju patrijarhu Irineju
Komentari

Najnovije