Petak, 13 prosinca, 2019

FEMINISTKINJA PRIPREMA PROVOKACIJU: Na Facebooku poziva ”drugarice” da joj se pridruže

Uoči prosvjeda protiv ratifikacije Istanbulske konvencije 24.ožujka na Trgu žrtava fašizma,u 11 sati, raste napetost s obje strane. I dok organizatori pozivaju na miran prosvjed, svjetonazorski protivnici pozivaju na provokacije i pokušaj izazivanja nereda uoči posve legitimnog, najavljenog i odobrenog, prosvjeda. Riječ je o radikalnim feministkinjama a jedna od njih uputila je objavu s profila koji nosi naziv Melita Vrsaljko. Naime, feministkinja Vrsaljko  javno poziva na provokaciju i izazivanje nereda, uoči prosvjeda. 

Pozivamo organizatore prosvjeda da dobro organiziraju redarsku službu i spriječe bilo kakvu moguću provokaciju koja bi mogla diskreditirati prosvjed, te pažnju javnosti usmjeriti na možebitne nerede koje nitko od organizatora i sudionika  skupa zasigurno ne želi.

Sporni poziv prenosimo u cijelosti, kako bi javnost bila upoznata s planovima onih koji žele kršiti javni red i mir.

”kao cista heteroseksualka trazim jednu lezbu (a moze i neka druga heteroseksualka) koja ce sa mnom otici na prosvjed protivnika IK, kruzit medju njima ta dva sata i – ljubit se. eto, samo tako. visoka sam 184 cm i imam 69 kila, najbolje bi bilo da je drugarica ista kategorija, cisto kako bi nas lakse uocili. mada, moze bit i niza – ne diskriminiram nikog! samo ozbiljne ponude u inbox.
i ne, ne zaje… se.”

kao cista heteroseksualka trazim jednu lezbu (a moze i neka druga heteroseksualka) koja ce sa mnom otici na prosvjed…

Posted by Vrsaljko Melita on 21. ožujka 2018

Komentari

Komentari