Roger Federer još uvijek je emotivan, još uvijek ga pogađa kad priča o svom bivšem treneru Peteru Carteru

Najbolji tenisač svih vremena Roger Federer još uvijek je emotivan, još uvijek ga pogađa kad priča o svom bivšem treneru Peteru Carteru. Radi se o čovjeku koji je otkrio njegov talent i koji je bio, nećemo reći incijator njegovih pobjedničkih navika, jer je Federer oduvijek imao takav “gen”, nego osoba koja ga je gurnula u svijet tenisa, prenosi sportski.net

‘Ispričavam se, u redu je’

Federer je u razgovoru za ugledni američki CNN govorio i o Carteru i u jednom trenutku se u potpunosti slomio. Jedan običan razgovor, intervju kakvih je veliki Švicarac dao nebrojeno puta, pretvorio se u možda i najemotivniji intervju u njegovom životu. Kada su ga upitali što bi Peter mislio da vidi njegovih 20 rekordnih Grand Slam titula s kojim je postao teniska povijest, Federer se slomio pred kamerama. Zatekao je i novinarku koja mu je dobacila:

‘Ispričavam se, u redu je’

“Ispričavam se, u redu je”.

“Žao mi je. Čovječe, još uvijek mi toliko puno nedostaje. Nadam se da bi bio ponosan na mene. Nije htio da budem samo propušteni talent. Njegova smrt za mene je bila poziv buđenja, onda sam počeo trenirati još  jače”, kroz suze je rekao Švicarac, a nešto kasnije i nadodao:

“Čovječe, nikad se nisam slomio kao sada”, rekao je kasnije Federer, prenosi spomenuti američki medij.

Carter je poginuo u prometnoj nesreći 2002. godin kad je imao 37 godina, na medenom mjesecu u Južnoafričkoj Republici. Dogodilo se to godinu prije Federerove prve Grand Slam pobjede na Wimbledonu. Federer je, pak, prošlog kolovoza navršio 37. Dan prije toga bio je Carterov 53. rođendan, otkriva CNN.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HOĆE LI BITI SANKCIJA? Novinar prozvao Šprajca – Jučer je osramotio novinarsku profesiju i struku
>>> BOLESNA IDEJA: Prolaznik uočio čudnu stvar na prozoru studentskog doma, ubrzo su raskrinkana dvojica perverznjaka
>>> TISUĆE LJUDI PLAKALO Ivo Gregurević zadnji puta u svojoj kući
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!