Subota, 5 prosinca, 2020

FB. OBJAVA KOJA JE BRANITELJA KOŠTALA SLOBODE: Plenkovića nazvao ”udbaškim okotom”

Ovo nije prvi puta da je uhićeni muškarac koji je prijetio članovima Plenkovićeve vlade.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke 43-godišnjaku koji je na Facebooku uputio prijetnje hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, javlja Telegram.

On je na svom profilu napisao: “Ne podnosim pandure, al mi je drago što je onaj pandur na Markovom trgu preživija. Drago mi je što Plenković nije likvidiran jer tog govnara ću ja rišiti. Naravno da ću ga ubiti legitimno, dakle nakon što pukne puška. P.S. Za događaj na Markovom trgu odgovoran je upravo udbaški okot Plenković”.

Njegove prijetnje došle su nakon pucnjave na na Trgu svetog Marka, kada je 22-godišnji mladić Danijel Bezuk teško ranio jednog policajca te na kraju oduzeo i sebi život.

Nije prvi put

No ovo nije prvi puta da je uhićeni muškarac prijetio članovima Plenkovićeve vlade.

“Danas san na kontroli svojoj psihijatrici jeba tuđmanovu i plenkovićevu mater. Ne mogu reć da mi je drago radi toga ali sama je kriva. Osin šta je tuđmanovka, nije mi tila napisat na nalazu da ću likvidirat plenkovićeve dupelizce ratnika medveda i jna oficirčića krstičevića, je…. ih fotelje. Možda i ne bi ali četvrtaši, po krstičevom nalogu, zabadaju nos u moj privatni život…”, napisao je 5. listopada muškarac koji hrvatski branitelj.

Tako je 2014. godine prosvjedovao na Markovom trgu s još nekoliko branitelja kojima se nije, kako su tada tvrdili, priznao status ratnog invalida.

Čini se kako je zbog nesretnog događaja na Markovu trgu policija zaista počela pomnije pratiti statuse koji upućuju na govor mržnje.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> Evo što su našli u bocama po Splitu; Liječnici: ‘Ljudi dolaze sa živim ranama…’
>>> MUP: Vozači od sada mogu pratiti status svojih prekršaja na novoj aplikaciji
>>> ROĐAK POKOJNOG DANIJELA: Bezuk nije počinio samoubojstvo!? ”Bježao je pred ljutitim policajcima…”
>>> JAVIO SE RANJENI POLICAJAC: Emotivnim komentarom prozvao medije, prestanite se napajati tragedijom
Komentari

Komentari