FaH

Unatoč kratkoj isprici zbog još jednog pada sustava, u Facebooku nisu komentirali razloge zbog kojih su korisnici njihovih društvenih mreža u srednjoj i istočkoj Europi, na Filipinima i istočnoj obali SAD-a ostali bez usluga

acebookova društvena mreža u nedjelju je bila nedostupna nekim korisnicima širom svijeta, zabilježio je i Downdetector.com, internetska stranica koja prati i bilježi rušenja internetskih stranica. Whatsapp i Instagram, oba u vlasništvu Facebooka, također neko vrijeme nisu bili dostupni korisnicima.

Web stranica koja prati ispade pokazala je da postoji više od 9000 slučajeva prijavljivanja problema s Facebookom. Do 2,30 sati još je uvijek bio prikazivao više od 4700 izvješća korisnika koji nisu mogli koristiti aplikaciju. Tablica žalbi pokazala je da su naročito pogođeni bili Filipini, središnja i istočna Europa, ali i istočna obala SAD-a, prenosi tportal

Facebook je za BBC priopćio da mu je ‘žao zbog neugodnosti’, no odbio je reći više detalja. Downdetector.com je utvrdio da postoje i problemi s WhatsAppom i Instagramom, ali su te brojke bile znatno manje.

Facebook je doživio jedan od svojih najdužih prekida u ožujku, kada su se neki korisnici diljem svijeta suočili s poteškoćama u pristupu Facebooku, Instagramu i WhatsAppu na više od 24 sata.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!