Srijeda, 15 srpnja, 2020

EVO TKO JE “HOS-ovac” Krešo Beljak: “Bio je u HOS-u 13 sati, a onda su mama i tata došli po njega”

Beljak se voli hvaliti svojom HOS-ovskom prošlošću i time da je ratovao u Slavonskom brodu, iako ga se nitko od HOS-ovaca tamo ne sjeća niti je igdje zaveden u bilo kakvoj evidenciji. Zlobnici tvrde da je doduše nosio uniformu HOS-a, ali samo da bi provjerio da se u kakvu vikendicu oko Samobora nisu uvukli kakvi neprijatelji.

No Tomislav Čaušić u razgovoru s poznatim odvjetnikom Davorinom Karačićem tvrdi da je istina ponešto drukčija. Krešo Beljak jest bio u HOS-u, oko pola dana, što je doduše nešto dulje nego što je u vojsci bio Radimir Čačić, koji sebi voli uzimati zasluge za “oslobođenje” Varaždina, odnosno uspjeh pregovora s JNA.

“Prijatelju, naš š***k Beljak je stigao u 1. satniju HOS-a Jasenovac navečer oko 18h. Nije dobio odoru, a niti oružje. Samo večera. Ujutro rano došli su mama i tata po njega. Izvikali se na kretena i odveli ga doma. Sve skupa oko 13 sati u HOS-u. Možda zatraži nekakav orden. Možeš se pozvati uvijek na mene, Jabuka”; piše HOS-ovac Tomislav Čaušić – Jabuka.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OPREZ: Dala kćer u autoškolu, uslijedio šok – Ovo bi se lako moglo dogoditi i vama!
>>> [VIDEO] JESTE LI SKUŽILI ŠTO JE KARAČIĆ NAPRAVIO? Izgledalo je kao da se na parketu ukazao Ivano Balić
>>> Učenika pozvali u ured ravnatelja, a ono što ga je tamo dočekalo nije mogao ni sanjati
>>> (VIDEO) Beljak: “Milanović je dvije godine trpio teror šačice pijanaca iz šatora, ja ne bih. Svi hrvatski generali su danas multimilijuneri”
Komentari

Komentari