Četvrtak, 1 listopada, 2020

Evo koji je izborni rezultat postigla HNS-ova dogradonačelnica Osijeka koja je Škori pokazala srednji prst

Osječka HNS-ova dogradonačelnica, Žana Gamoš, široj javnosti poznata po nedavnom prostačkom ispadu tijekom rasprave o pobačaju, na ovim je izborima doživjela poražavajući rezultat.

Podsjetimo, Gamoš je pokazivanjem srednjeg prsta poslala poruku Miroslavju Škori koji je tijekom sučeljavanja s HDZ-ovim Gordanom Jandrokovićem kazao: “Država, ako drži do sebe, ima bezbroj mehanizama kako da pomogne svakoj obitelji, ženi, majci koja se odlučuje na takav čin. Nismo mi primitivna zajednica, ne zabrana, ali učiniti sve da se sačuva život” te dodao kako bi se silovane žene trebale konzultirati sa svojom obitelji o pobačaju, prenosi narod.hr

“Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj!” – poručila je Gamoš kojoj su se ju prostačkoj reakciji pridružile i neke druge žene iz javnog života, između ostalog i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Na nedjeljnim izborima Žana Gamoš natjecala se u IV. izbornoj jedinici (sjevernoj Slavonskoj) na listi HNS-a, gdje se nalazila na 5. mjestu. HNS u koaliciji s HSS-om braće Radić u IV- izbornoj jedinici osvojio je tek 4,62% svih glasova u toj jedinici, točnije 6.423 glasa. Od toga je Žani Gamoš otišlo svega 397 preferencijalnih glasova, tj. 6,18%.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PEOVIĆ: “OBEĆAVAMO DAR-MAR U SABORU, PRVI PUT ĆE SE ČUTI GLAS RADNIKA”
>>> POGLEDAJTE KAKO SU IZGLEDALE “KARMINE” U RESTARTU NAKON IZBORA!
>>> ŠKORO: “HDZ JE POKUŠAO KUPITI NAŠEG KANDIDATA”, otkrio što je Hrvatskoj sad najpotrebnije
>>> Bura u Bruxellesu zbog HDZ-ovog izbornog spota: Europska komisija se ogradila od svoje šefice!
Komentari

Komentari