Evo gdje možete gledati Hrvatsku: Svih šest utakmica potpuno besplatno!

Podijeli

Hrvatski nogomet na reprezentativnim razinama čeka uistinu uzbudljivih desetak dana, a na zadovoljstvo navijača, sve uzbudljive utakmice bit će dostupne svakom od njih na javnim TV kanalima, prenosi večernji list

Kreće se žestoko u samom startu, s kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru i A reprezentacijom protiv Slovenije u srijedu 24. ožujka (20:45) na ljubljanskom stadionu Stožice. Prijenos će biti na Novoj TV.

Odmah dan poslije s početkom u 21 sat zaigrat će protiv Portugala U-21 reprezentacija. Riječ je o Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine i Hrvatsku čekaju uistinu teški protivnici u skupini. Tu utakmicu moći ćete pratiti HTV 2.

Potom slijedi dan odmora, a 27. ožujka na redu su ponovno “veliki” reprezentativci, ponovno u kvalifikacijama za SP 2022. Igraju u Rijeci protiv Cipra (18:00), a prijenos će biti na Novoj TV.

I odmah dan kasnije druga utakmice skupine Eura do 21 godine između Hrvatske i Švicarske, s prijenosom na HTV 2.

Kraj ovog “mini ciklusa” reprezentativnih poslastica A reprezentativci odradit će 30. ožujka još jednom u Rijeci, ali protiv Malte. Prijenos tog dvoboja kvalifikacija također će biti na Novoj TV, s početkom u 20:45.

A 31. ožujka mlada vrsta igrat će protiv Engleske, nadamo se ne posljednju utakmicu Eura. Prijenos je na HTV 2, a utakmica počinje u 18 sati. Sva tri susreta igraju se se u Kopru.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Što se događa s Pelješkim mostom? Pazite što su napravili Kinezi, ovo je ludo
>>> Zoran Mamić napustio Hrvatsku
>>> Pobijedit ćemo koronu za par mjeseci? Objavili datum kojem se Europa nada
>>> SVE JE BILA LAŽ? U skladištima u Hrvatskoj velika je količina neiskorištenog cjepiva
>>> Popularna glumica javila se dva dana nakon cijepljenja: ‘Moram vam reći istinu’
Komentari

Najnovije