EPILOG ORGIJA U BIJELJINI Srpska starleta optužena za prostituciju

Podijeli

Protiv srpske starlete poznate pod imenom Tijana Ajfon podignuta je optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dvije osobe na pružanje seksualnih usluga u svibnju 2020. godine u Bijeljini.

Tijana Maksimović (28), nadimka Ajfon, tereti se da je krajem svibnja 2020. godine poticala dvije državljanke Srbije s područja Beograda, G.S. i S.P., da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju s njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura, odnosno oko 3.800 kuna, prenose srpski mediji.

U optuženici se navodi da je 27. svibnja za vrijeme trajanja pandemije Covid 19, Tijana Ajfon zajedno s navedenim djevojkama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na rijeci Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mjestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

“Optužena se tereti da je s umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično djelo “Međunarodno navođenje na prostituciju” , pojasnili su u Tužiteljstvu BiH.

Podsjetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u akciji “Kristal”,  dolaskom na navedenu lokaciju prekinuli su zabavu te uhitili Tijanu i još 15 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, neovlaštenog posjedovanja oružja i prostitucije.

Većina uhićenih odmah je puštena na slobodu, nekima su određene mjere zabrane, a samo Tijani je određen jednomjesečni pritvor.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> MERČEP pokopan bez vojnih počasti, BANDIĆ jedini na pogrebu od viđenijih političara, MIŠIĆ: “Sahranite Porfirija u aleji velikana”
>>> Zagrebački mitropolit PORFRIJE poznat po pjevanju četničkih pjesama favorit za patrijarha SPC?
>>> “CJEPIVO NEĆE RIJEŠITI NIŠTA”: dr. Nela Sršen tvrdi da smo se previše opustili
>>> S HRT-a stigle jako loše vijesti za Danijelu Trbović…
Komentari

Najnovije