fbpx
Ponedjeljak, listopad 14, 2019

ENGLEZI LJUTITO ODBRUSILI MODRIĆU: “Pritužbe Modrića bile su nepravedne i nepotrebne”

Jedna izjava kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića odjeknula je u englevskim medijima.

“Rekli su da smo umorni, da su bolji od nas, ali to nisu pokazali na terenu. Šteta što nismo riješili sve prije produžetaka, ali hvala Bogu da nije bilo jedanaesteraca”, bio je poručio Modrić, a ta je njegova izjava odjeknula u Engleskoj pa su mu odlučili odgovoriti.

“Te pritužbe Modrića bile su nepravedne i nepotrebne. Svaki navijač Engleske će se složiti da je Southgate stvorio zapravo suprotan stav svoji igrača, koji su se uzorno ponašali, daleko od nekih primadona iz prošlosti”, piše novinar uglednog Goal.com-a Liam Happe pa dodaje, prenosi vecernji: “Zapravo, većina medija u Engleskoj bila je vrlo oprezna o šansama na Svjetskom prvenstvo. Možda je Modrić vidio neka predviđanja da će Engleska pobijediti u polufinalu. Obzirom na to da je samo jedna od dvije momčadi mogla pobijediti, teško da je iz toga mogla proizaći arogancija ili pravo na takav poziv”.

“Možda je bio uvrijeđen pozivima da Southgate i njegova momčad postanu vitezovi, ako osvoje SP, ili možda planovima našeg saveza da počnu pripremati pobjedničku paradu ako pobijede Hrvatsku. To su bili samo hipotetični prijedlozi i ništa zlokobno. Možda su zvijezdi Reala smetali natpisi ‘It’s coming home’ (op.a. Vraća se kući), koji je postao internet senzacija u Engleskoj i širio svijetom”, nastavlja.

“Ako Modrić to vidi kao aroganciju, vjerojatno vjeruje da je polovica svjetskog stanovništva doista udarena završnim potezom WWE superzvijezde Randyja Ortona ili da Batman svaki put digne desnu ruku na Robina kada otvori usta”, zaključuje novinar.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> JAVIO SE NIKOLA KALINIĆ: Oglasio se na društvenim mrežama po prvi put nakon izbacivanja iz reprezentacije

>>> OVA GENERACIJA JE NADMAŠILA VATRENE, TREBAMO NOVO IME: Evo koji prijedlog je dala predsjednica

>>> SPREMA SE NAJVEĆE PRAĆENJE UTAKMICE IZVAN HRVATSKE U POVIJESTI: Hrvati u Njemačkoj unajmili cijeli stadion kapaciteta 50.000

>>> ČETNIK BORA ČORBA SE RUGAO VATRENIMA, ONI MU ZAČEPILI USTA: ‘Ko probuši Subašića, častiću ga gajbom pića’

Komentari

Komentari
%d blogeri kao ovaj: