Utorak, 11 kolovoza, 2020

Duvnjak na rubu suza: Ono ne možeš suditi u zadnjoj minuti…

Pravu dramu gledali smo u Kölnu. Hrvatska je pred punom dvoranom i 19 tisuća njemačkih navijača izgubila u tijesnoj i napetoj utakmici protiv domaćina Svjetskog prvenstva.

Kauboji su ostali bez polufinala, ali su oduševili jednom borbenom izvedbom u kojoj su umalo šokirali Njemačku i ostavili nas u borbi za odličja.

“Prvo bih čestitao dečkima na borbi, pogotovo nakon jučerašnje utakmice. Gubili smo 18:15, pa poveli 19:18. Nažalost, primili smo dva nesretna gola na kraju. Nemoguće kako je Wiede zabio… Pokazali smo kako se bori”, prva je reakcija kapetana Domagoja Duvnjaka.

Suci?

“Još sam vruć, ne znam je li ta zadnja situacija, ta zadnja minuta… To se ne svira u zadnjoj minuti, no ne želim krivicu bacati na suce. Moramo biti ponosni i uzeti ovu utakmicu kao primjer. Ovo je put kako Hrvatska treba igrati i boriti se za domovinu.”

Može li bolje?

“Uvijek se može bolje, odigrali smo dobru obranu. Na 18:15 bi se puno ekipa raspalo u ovakvoj atmosferi, ali mi smo se vratili. Bilo je grešaka, ali to se nekako stavi sa strane kad se ovako bori.”

Francuska?

“Svi znamo da su odlična ekipa. Ne znam točno jesu li i oni i Nijemci prošli. Bit će teško i treba se pokušati podići i osvojiti 7. mjesto koje je važno za Olimpijske igre. Moramo pronaći snage i bilo bi dobro za Hrvatsku da odemo u te kvalifikacije, znamo što su Olimpijske igre”, zaključio je kapetan prenose sportske novosti


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> CRNOGORSKI RASPOP: Srbi, bolje pazite na Vojvodinu, ostaće vam samo Beogradski pašaluk!
>>> ŠTO BAJS POKUŠAVA? Bjelovar i službeno traži – Više ne želimo biti dio ovog dijela Hrvatske!
>>> GOTOVINA PAMETNO ODLUČIO: Ubacio Crne mambe u akciju Maslenica. Pročitajte što su napravili ‘Arkanovcima’ i ‘Niškim specijalcima’
>>> KARABATIĆ OTVORENO O ŠANSAMA HRVATSKE U NASTAVKU: Evo kako on vidi ono što čeka Kauboje
Komentari

Komentari