Petak, 7 kolovoza, 2020

EHF DONIO ODLUKU: Evo tko će nam suditi i kada igramo za zlato!

EHF je uoči susreta završnice odredio sudačke parove za sve utakmice. Finale će Kaubojima tako suditi makedonski par Slave Nikolov i Gjorgji Načevski, susret za treće mjesto u kojem će se naći Norveška pak Nijemci Lars Geipel i Marcus Helbig, a dvoboj za peto mjesto švedski par Mirza Kurtagic i Mattias Wetterwik.

Veliko finale igra se u Stockholmu u nedjelju od 16.30 sati. Hrvatska čeka pobjednika iz drugog polufinala u kojem igraju Španjolska i Slovenija, prenose sportske novosti

Matija Gubica i Boris Milošević, koji su na prošlom SP-u sudili i finale i jednu polufinalnu utakmicu, na ovom su Euru dobili samo dvije utakmice u 2. krugu (Island – Švedska i Portugal – Švedska). Budući da je naša reprezentacija ušla u završnicu, logično je da ne sude polufinalne dvoboje, ali su, recimo, mogli dobiti onaj za peto mjesto.

Naš drugi par, Dalibor Jurinović i Marko Mrvica, bio je određen samo za susrete prvog kruga, a sudili su dvoboje BiH – Francuska i Mađarska – Rusija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OPREZ: Dala kćer u autoškolu, uslijedio šok – Ovo bi se lako moglo dogoditi i vama!
>>> (VIDEO) KLUPA KAUBOJA EKSPLODIRALA: Ključni Duvnjakov gol proizveo neviđenu emotivnu reakciju
>>> [VIDEO] JESTE LI SKUŽILI ŠTO JE KARAČIĆ NAPRAVIO? Izgledalo je kao da se na parketu ukazao Ivano Balić
>>> EVO TKO JE “HOS-ovac” Krešo Beljak: “Bio je u HOS-u 13 sati, a onda su mama i tata došli po njega”
>>> (VIDEO) Beljak: “Milanović je dvije godine trpio teror šačice pijanaca iz šatora, ja ne bih. Svi hrvatski generali su danas multimilijuneri”
Komentari

Komentari