FaH

DVOJE ZAPOSLENIKA ZAGREBAČKE BANKE IMA KORONU! Zatvorili i dezinficirali poslovnice

Podijeli

Zagrebačka banka izvijestila je kako je kod dvoje njezinih zaposlenika utvrđen pozitivan nalaz na Covid-19 te da su u skladu s uputama zdravstvenih institucija već zatvorili poslovnice u kojima su zaposleni te ih temeljito očistili i dezinficirali.

U priopćenju Zagrebačka banka navodi da je kod dvoje zaposlenika u nedjelju 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

“U skladu s uputama zdravstvenih institucija, već smo zatvorili poslovnice u kojima su zaposleni te ih temeljito očistili i dezinficirali. Kontaktirali smo sve naše zaposlenike koji su možda bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija”, ističu iz Banke.

Klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela, dodaju.

Poslovnicama izmijenjeno radno vrijeme ili su zatvorene

Klijente koji trebaju njihove poslovnice upućuju na web stranicu https://www.zaba.hr/home/o-nama/obavijest-o-privremenim-radnim-vremenima-poslovnica, na kojima mogu pronaći detaljan popis svih poslovnica koje imaju izmijenjeno radno vrijeme ili su zatvorene te njihovu alternativu.

Kao preventivnu mjeru, Zagrebačka banka također je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZAR JE MOGUĆE? Neodgovorni Bolesnik iz Karlovca NAMJERNO ŠIRI ZARAZU PO CIJELOJ HRVATSKOJ!
>>> ZA NE VJEROVATI! Pogledajte koliko Amerikanci plaćaju na pumpama za litru goriva!
>>> “Praksa ratnog profiterstva”: Maska koja je koštala 20 lipa sad košta 6 kuna!
>>> MUP građanima uputio novo upozorenje, tiče se vaših mobitela
Komentari

Najnovije