Petak, 29 svibnja, 2020

DRAMA U BiH: Šestogodišnjak vozio bicikl, izgubio ravnotežu pa upao u nabujali potok; majka skočila za njim!

Neslužbeno se doznaje da je dječak vozio bicikl u blizini obiteljske kuće te u jednom trenutku izgubio ravnotežu i upao u potok čiji je vodostaj narastao zadnjih dana zbog obilnih kiša

Danas je u Begovom Hanu kod Žepča u središnjoj Bosni šestogodišnji dječak pao u nabujali potok i nestao. U potragu za njim uključeni su pripadnici specijalne postrojbe MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, vatrogasci, Gorska služba spašavanja, ali i brojni mještani Begovog Hana, javlja Klix.ba.

Dječak je, kako se neslužbeno doznaje, vozio bicikl u blizini obiteljske kuće te u jednom trenutku izgubio ravnotežu i upao u potok čiji je vodostaj narastao zadnjih dana zbog obilnih kiša.

Majka skočila za dječakom u potok, ali ga nije našla

Dječakova majka skočila je u potok za njim pokušavajući ga spasiti, ali bezuspješno.

Klix.ba piše kako su na mjestu gdje se potok ulijeva u rijeku Bosnu postavljene mreže, no potraga za dječakom zasad nije dala rezultata i nastavlja se nizvodno na rijeci Bosni prema Žepču. Policija je raspoređena duž korita Bosne i u čamcima pretražuje teren.

Zbog obilnih poplava vodostaj rijeke Bosne jutros je značajno porastao, a upravo u Begovom Hanu poplavljena je željeznička pruga.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NEVJEROJATNO: Filmska pljačka svatova u Međugorju
>>> Stipe Miočić nije izdržao; nakon ovakvih riječi prijateljstvo je definitivno gotovo
>>> KAKO ĆE REAGIRATI SRBIJA? Den Haag traži uhićenje dvoje radikala
>>> HOSOVCI ŽESTOKO ODGOVORILI FUMIĆU: ‘Plačite i kukajte, tko vas *ebe! Mi slavimo!’
Komentari

Komentari