fbpx
Subota, listopad 19, 2019

DRAMA TEK POČINJE! PLENKOVIĆEV KADAR IZ VLADE: Premijer priprema osvetu

”Drama tek počinje”, na taj način naš izvor blizak premijeru Andreju Plenkoviću opisuje trenutačno stanje u Vladi, koju je napustio ministar uprave Lovro Kuščević, referirajući se pritom na HNS, koji slavodobitno trlja rukama.

”HNS-ovci se ne bi trebali hvalisati po medijima, zbog toga što je Kuščević napustio Vladu, jer Plenković na ovome neće stati, već za rujan priprema ozbiljne rošade”, navodi naš sugovornik, dodajući da bi se zamjena za njih trebala izdogovarati tijekom ljeta.

”Plenković mora pokazati da je lider, koji ne pristaje na ucjene, mora dati do znanja HDZ-ovcima, ali i biračima da je on vođa Vlade, sve drugo moglo bi se cijeloj stranci obiti o glavu, i donijeti nam štetu na izborima”, smatra naš sugovornik kojega posebno bodu u oči HNS-ova hvalisanja po medijima. I dio koalicijskih partnera rezerviran je prema HNS-ovoj poziciji.

”Plenković će sada nastojati uvjeriti javnost da Kuščevića nije maknuo zbog njihova pritiska, a HNS se ponio nekorektno prema svim partnerima, ali i prema Plenkoviću, jer se na ovaj način ne rješavaju koalicijski problemi, ispali su smiješni, osim toga pitanje je hoće li i na koji način Plenković uopće moći nastaviti suradnju s tom strankom”, ocjenjuje naš sugovornik dodajući da bi kormilo liberala trebao preuzeti mladi župan Matija Posavec koji nije pretjerano otvoren za suradnju s HDZ-om, pa se stoga u igru vraća Bandić sa svojim žetončićima, koji bi trebali održati stabilnost Vlade, a to kako za sada stvari stoje ne bi trebao biti problem.

Autor:Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> THOMPSON OBJAVIO: Otkazana je proslava “Oluje” na Krbavskom polju
>>> [VIDEO] TOTALNI KAOS U MEĐIMURJU: Pred Pupovcem i Kajtazijem potukli se zamjenik načelnice i predsjednik Vijeća romske manjine!
>>> Pucao je na socijalne radnike: Žena ubijena, muškarac ranjen
>>> Umrla curica koju je otac ostavio u kipućem automobilu u Istri
Komentari

Komentari