Ponedjeljak, 19 listopada, 2020

Dr. Püschel potvrdio šokantnu istinu o COVIDU-19!

”Ovaj virus utječe na naš život doista pretjerano. To nema nikakve veze s rizikom koji predstavlja Covid-19″, rekao je poznati njemački liječnik dr. Püschel, koji je uvjeren da ‘smrtnost od koronavirusa neće biti na vrhu godišnje smrtnosti ljudi’. Zanimljivo je da profesora Püschel-a, ravnatalja Instituta za sudsku medicinu u Hamburgu, zbog njegovih tvrdnji nitko u Njemačkoj ne zabranjuje i ne cenzurira. Čak štoviše, njegove izjave prenose glavni njemački mediji, pozivaju ga i u televizijske emisije – iako se to što on govori uvelike razlikuju od službene njemačke politike u vezi s pandemijom Covid-19

Ugledni njemački forenzički liječnik i voditelj Instituta za sudsku medicinu u Hamburgu dr. Klaus Püschel, prije par dana je izjavio kako u Hamburgu „nitko nije umro od koronavirusa, a da prethodno nije imao još neku bolest“, prenosi Hamburger Morgenpost, a sličnu informaciju prenose i drugi ugledni njemački mediji  poput Focus online, Welt.de…

Dr. Klaus Püschel i njegov tim su, kako tvrdi, obdukcijom umrlih od korone u Hamburgu otkrili kako je koronavirus bio samo zadnja kap već postojeće bolesti.

-Svi koje smo do sada pregledali imali su rak, kroničnu bolest pluća, bili su pušač ili pretili, imali su dijabetes ili kardiovaskularne bolesti. U tim svim slučajevima koronavirus je bio posljednja kap koja je prelila čašu, izjavio je taj poznati hamburški liječnik koji smatra kako je „strah od koronavirusa pretjeran“.

Njegov tim upravo je pregledao tijelo prvog 100-godišnjaka koji je umro s Covid-19. Ovdje je bila posljednja kap.

Dr. Püschel zaključuje kako je uvjeren da ‘smrtnost od koronavirusa neće biti na vrhu godišnje smrtnosti ljudi’ te da ‘nema razloga za strah od smrti u vezi sa širenjem te bolesti u regiji Hamburg’.

”Ovaj virus utječe na naš život na potpuno pretjeran način. To nema nikakve veze s rizikom koji predstavlja virus “, rekao je poznati i često citirani njemački liječnik. Zanimljivo je da dr. Püschel-a nitko u Njemačkoj, zbog njegovih tvrdnji, ne zabranjuje i ne cenzurira. Čak štoviše, njegove tvrdnje – iako se razlikuju od službene njemačke politike u vezi s Covid-19, prenose i mediji glavne struje. Takvo što u Hrvatskoj je danas nezamislivo.

”Ljudi su zabrinuti zbog  činjenice da se virus širi vrlo brzo jer još uvijek nemamo imunološku zaštitu”, rekao je njemački znanstvenik te dodao da su uvjeti u Njemačkoj puno drugačiji nego u Italiji.

”Imamo dobar zdravstveni sustav i uvjeren sam da možemo dobro upravljati pandemijom, zaključio je profesor Püschel, koji je uvjeren da treba raditi obdukciju na što više osoba za koje se tvrdi da su umrle od Covid-19 – kako bi bolje razumjeli virus.

”Covid-19 je smrtonosna bolest samo u izuzetnim slučajevima, ali u većini slučajeva uglavnom je bezopasna virusna infekcija”, naglasio je dr. Püschel, kako prenosi Hamburger Morgenpost.

FOTO: Screenshoot videosnimke YouTube-a; preslika stranice Focus online

Izvor: promise.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> LIJEČNIKU IZ OSIJEKA PREKIPJELO: Koliko ih je zaista umrlo od korone? Objasnio kako vode statistiku umrlih!
>>> STUDIJA IZ WUHANA TVRDI: Koronavirus zahvaća mozak i živčani sustav
>>> Dr. Püschel potvrdio šokantnu istinu o COVIDU-19!
>>> JAVIO SE I NAJPOZNATIJI ZVIŽDAČ NA SVIJETU: Ovo je pravi razlog zašto koronavirus treba vladama svijeta!
Komentari

Komentari