Zagreb, 12.06.2017 - SDP-ovi zastupnici Arsen Bauk, Peða Grbin i Bojan Glavaševiæ organizirali su mini performans u centru Zagreba. Njih trojica su na pola sata bili kod Sunca u Bogoviæevoj, a graðani su ih slobodno mogli vrijeðati, jer se oni neæe uvrijediti. Na fotografiji Arsen Bauk, Peða Grbin, Bojan Glavaševiæ, Ivan Pernar, prosvjednica Vesna Balenoviæ. foto HINA/ Denis CERIÆ /dc

Brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći – odjebi – objavio je SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru komentirajući izjave admirala Davora Domazeta Loše o izvanrednoj sjednici slovenskog parlamenta o spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom.

Domazet Lošo za portal Direktno.hr rekao je da ne zna “zašto hrvatska politika uopće pristaje na sustavno slovensko ucjenjivanje” te da je “u geostrateškom smislu Slovenija samo privjesak Hrvatske”. – Na takvo 17 godina dugo ucjenjivanje Hrvatske, koje zapravo traje još od Domovinskog rata, može se odgovoriti na jedini način na koji oni razumiju – a to je za oktavu više – rekao je Domazet Lošo. – Hrvatski bi pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu – rekao je takođera a prenosi vecernji.hr

I nakon tolikih trauma i gubitaka, nakon svih nestalih i svih suza koje smo prolili, zbog tri srdele u Piranu, neki bi opet ratovali – rekao je Glavašević.

Peđa Grbin također je prostački, na svom Facebook profilu, govorom mržnje poručio Domazetu:
“Komentirati umirovljenog admirala Davora Domazeta Lošu, poznatog po tome što je Domovinski rat dočekao službujući u JNA u Beogradu jer je čekao da mu ugrade dentijeru bi u svakoj normalnoj situaciji predstavljalo uvredu za razum.
Međutim, mi ne živimo u normalnim uvjetima. Mi živimo u državi u kojoj je taj i takav umirovljeni admiral član Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske, koje savjetuje PRH o pitanjima iz područja nacionalne odnosno domovinske sigurnosti. Uključujući i pitanja obrane naše domovine.
E pa kada član takvog Vijeća počne lamentirati o tome koliko vremena HV-u treba da osvoji teritorij susjedne zemlje, onda mu i ja, na isti način kao i Bojan Glavašević, mogu reći jedino: odjebi!, zaključio je Grbin.
Foto:Fah
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!