Zagreb, 30.12.2019. - Sučeljvanje predsjedničkih kandidata Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović na RTL-u. Na fotografiji Zoran Milanović, Kolinda Grabar-Kitarović. foto HINA/ Daniel KASAP/dk

DOGOVORENO! Novo sučeljavanje u četvrtak na HRT-u! Znaju se i voditelji!

Podijeli

Novo sučeljavanje dvoje predsjedničkih kandidata u drugom krugu hrvatskih predsjedničkih  izbora, Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, bit će u četvrtak, 2. siječnja, u 20,05 sati, uživo na Prvom programu HTV-a, najavljeno je u utorak s HRT-a.

Voditelji sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandodata bit će Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun, priopćila je Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Podsjetimo, u nedjelju je održano prvo sučeljavanje na RTL-u, za koje se do zadnjeg trenutka nije znalo hoće li ga biti, a ostaje otvorena mogućnost da se održi i treće sučeljavanje, na Novoj TV, iako je to sad više teoretska mogućnost, jer je u subotu 4. siječnja izborna šutnja. Dođe li do njega, održat će se odmah idućeg dana nakon sučeljavanja na HRT-u, u petak.

Prvo TV sučeljavanje završilo je bez jasnog pobjednika – dok ankete portala uglavnom daju prednost Milanoviću, stručnjaci i komunikolozi smatraju da je Kolinda Grabar-Kitarović bila bolja. Svi se međutim slažu da je Milanović bio izrazito agresivan i bezobrazan na granici gubitka samokontrole, a Kolinda-Grabar Kitarović djelovala pomalo nesigurno, naročito u početku, i bez jasnog stava.

Drugi krug predsjedničkih održat će se u nedjelju, 5. siječnja.

Komentari

Najnovije