Petak, 29 svibnja, 2020

DOGODILO SE ČUDO Hodočasnica iz Međugorja opisala nevjerojatno iskustvo: Doktori su rekli da je nemoguće

“Čula sam mnogo priča o Međugorju i već sam jednom davno bila ondje. Otišla sam taj put tamo sa svojom tetom i jednog ranog jutra smo u molitvi obilazili postaje s križem na Brdu ukazanja. Teta mi je poslije ispričala kako se na svakoj postaji nalazila, klečeći, jedna žena obučena u svijetlo rozu boju. Primjetila je kako su joj cipele bile bijele boje i kristalno čiste ali nije se sjećala da je u njima hodala, ali je bila ondje, klečala, na svakoj postaji i molila. Vjerujemo da je to bila Majka Marija”, izjavila je.

“Jednom prilikom molila sam krunicu s prijateljem iza crkve sv. Jakova i dok smo se molili, krunice u našim rukama i one u torbi koje je moj prijatelj kupio mijenjale su svoju boju u zlatnu. Njegova je krunica bila nova, ali moja je bila stara, pripadala je mom ocu još od vremena kada su se moji roditelji vjenčali. Zatim smo otišli u Prepunu crkvu prije ukazanja u ložu za zbor (bilo je to 1988.). Na tom smo mjestu ostali još sat vremena. Kada je došlo vrijeme Gospinog ukazanja svi smo osjetili snažan miris ruža i od tada, za vrijeme posebnih prigoda, osjećam miris ruža ili tamjana bez zapaljenog tamjana ili ruža u blizini”, rekla je hodočasnica.

Navodi da su njezini roditelji i troje njezinih prijatelja otišli su u Međugorje  ’88. ili ’89. te su ondje naišli na bračni par kojeg su poznavali iz susjedstva koji im se pridružio zajedno sa svojom kćeri koja je imala tumor na mozgu ali joj je prilikom operacije tumora oštećen očni živac što je prouzročilo sljepoću.

“Moj je prijatelj predložio da se cijela grupa pomoli nad četverogodišnjakinjom koja je zbog lijekova bila vrlo letargična. Koristili su svetu vodu iz Lourdesa i zemlju s Brda Ukazanja, time joj blagoslovili oči i molili se nad njom dugo vremena. Kasnije te večeri djevojčica je otvorila oči i uperila prstom u mlijeko rekavši kako želi mlijeka! Svi su se međusobno pogledali u čudu i nastavili podizati predmete pitajući djevojčicu kako se određeni predmet zove jer je svima nama bilo to tako nevjerojatno. Kada se vratila u SAD, doktor koji ju je operirao priznao je kako je to medicinski nemoguće i mora da je riječ o čudesnom izlječenju! Međugorje je raj na zemlji!”, prenosi medjugorje-info.com.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MILANOVIĆ PRELOMIO: Uklonio sve biste s Pantovčaka
>>> PAZITE ŠTO KAŽE ŠUICA: Europska unija MORA primiti migrante, vojska na granicama je korak unazad za demokraciju
>>> KORONA VIRUS NAPALA VLADU!? Ministar Božinović mora u izolaciju!?
>>> Stranac je ugledao osmogodišnju djevojčicu i napravio je nešto nezamislivo – ono što je skrivena kamera snimila šokiralo je milijune!
Komentari

Komentari