Srijeda, 19 veljače, 2020

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Slike Tolušićeve ‘seks afere’ otkrivaju frapantnu sitnicu

Paraobavještajno podzemlje montažama s prostitutkama i kokainom imalo je namjeru uništiti karijeru potpredsjednika Vlade i aktualnog ministra poljoprivrede, tvrdi se to u ovotjednom izdanju Nacionala koji je ujedno progovorio o vrhunskoj montaži kojom se aktualnog ministra trebala kompromitirati, no nije, jer akciju je raskrinkala SOA.

“Nacional objavljuje sporne fotografije kojima se htjelo politički uništiti potpredsjednika vlade i ministra poljoprivrede i izazvati potres u vladi te otkriva zašto SOA tvrdi da su falsifikat i što o svemu kaže Tolušić”, stoji na naslovnici tjednika, koji se poziva na anonimne izvore. Ono što se na fotografiji može razaznati je muškarac na kojem sjedi žena crne kose i golih nogu, čije lice nije vidljivo. U ruci drži mobitel, a navodni ministar sprema se ušmrkati kokain. U pozadini je vidljivo i veliko zrcalo, dok se na jednoj od fotografija razaznaje i hidromasažna kada. Slike su prilično čiste, i snimljene iz bline i više kuteva, a jedno od pitanja koje se nametnulo je tko je treća osoba koja je ovjekovječila sporne slike kojih se u međuvremenu domogla i SOA koja je utvrdila da se radi o sofisticiranoj i kvalitetnoj montaži, a otkriveno je da se objekt sa slike nalazi u Srbiji, riječ je o apartmanu Central Business Apartmani u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com. Prema onome što se ondje može iščitati riječ je o ne preveć luksuznim, ali ugodnim apartmanima koji uistinu između ostaloga posjeduju pristup hidromasažnoj kadi.

Booking

   

”Objekt sadrži hidromasažnu kadu. Sve jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje i blagovaonicu”, piše među ostalim na Bookingu o ovom apartmanu, na kojem se objašnjava i kako je Zemun odličan izbor za putnike zainteresirane za kupnju, ali i noćni život. Zanimljivo, parovima se ova lokacija posebno dopala pa su za svoj boravak ondje dali prilično visoku ocijenu. A i jedan od komentara posjetitelja navodi kako je riječ o idealnom mjestu za odmor i opuštanje s voljenom osobom.

Inače, detalji su ti koji su otkrili da se radi o montaži, pa tako primjerice muškarac sa slike nosi sat za kojeg Tolušić tvrdi da ga ne posjeduje. Osoba na slici obuvena je u zaobljene cipele, a Tolušić je pak uvijek u špičastim cipelama.

Autor: Iva Međugorac / Dnevno


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KOLINDA IZNENADILA IZJAVOM: O djeci koja u Vukovaru ne ustaju na himnu: “Državu se ne mora voljeti”
>>> (VIDEO) KAUBOJE U ZAGREBU DOČEKAO PRAVI ŠOK: Pogledajte što im se dogodilo u zračnoj luci
>>> KOBNI MEDENI MJESEC: Skovao je pakleni plan i odveo ženu na Karibe, na umu mu je bila samo jedna stvar
>>> TOP 20 žena i kćerki hrvatskih političara koje imaju ”ušteđeno” gotovo 100 milijuna eura
Komentari

Komentari