Petak, prosinac 6, 2019

Daruvarac: Ukinuta su mi temeljna ljudska prava, cijela država je protiv mene

Ja ne bježim od onoga što sam napravio i odgovarat ću za to. Ali stvari su se otele kontroli, cijela država je protiv mene. I ja sam taj koji ne izlazi iz kuće, izjavio je Darko Kovačević Daruvarac koji na slobodi čeka suđenje zbog teškog premlaćivanja 18-godišnje djevojke iz Zadra.

Daruvarac je u razgovoru za 24 sata ‘poručio da će tužiti sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka’.

Rekao je i kako će pravdu potražiti u Strasbourgu jer mu u Hrvatskoj, kako tvrdi, nije zajamčeno pravično suđenje te su mu ‘ukinuta temeljna ljudska prava’.

Ne bih pričao o djelu, jer je suđenje u tijeku i ne želim blatiti tu obitelj. Protiv te obitelji nemam ništa. Silno mi je žao što se to dogodilo. Bio sam pod utjecajem alkohola i steroida, ali ne bježim od dogovornosti.

Žao mi je zbog svega što sam napravio i htio bih se ispričati obitelji i poručiti im da, što se mene tiče ne moraju se bojati i mogu slobodno hodati gradom jer nisam psihopat ni monstrum kakvim me se prikazuje. Prijetnje ne dolaze od strane mene i nemam veze s tim, niti prijetim obitelji niti pokušavam utjecati na svjedoke, za razliku od majke koja radi pritisak na ključne svjedoke za što imam dokaze i predočit ću ih na sudu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> TERORISTIČKI NAPAD U NJEMAČKOJ: Automobil se zabio u autobusnu postaju

>>> Penava: U Vukovaru su spodobe i zločinci klali Hrvate, ali Milaković se jadan osjeća nesigurno

>>> Nova FIFA-ina ljestvica: Hrvatska spektakularnu godinu završava kao visoko rangirana reprezentacija

Komentari

Komentari