slika zaslona

Kao šefica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, Dalija Orešković stekla je izvrstan uvid u sve političke nepravilnosti na koje je ukazivala, neovisno je li u pitanju bio  HDZ, SDP ili netko treći.
Upravo stoga, javnost je sa velikim interesom dočekala njezinu najavu osnivanja vlastite stranke, a što ima za ponuditi kako bi Hrvatska konačno doživjela boljitak bilo koje vrste, Orešković otkriva Stankoviću u Nu2.

Plenkoviću i svima koji ga podržavaju palac dolje, Živi zid ima dobre ideje, no nema što za ponuditi kao rješenje, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović je nula koja nudi samo umjetne trepavice koje joj magle pogled.

“Prošli tjedan obilježen je pričom o kiretaži, ona nije rekla niti riječ. Školskoj djeci bez dvorane ponudila je livadu na kojoj mogu raditi tjelesni. Odsječena je od naše stvarnosti i fokusirana je na svoju promociju. Ipak, najviše zamjeram njezin odnos prema institucijama, prema smjeni Lozančića za koji danas nemamo niti jedan valjan dokaz, što je radila u SAD-u 2017 godine? Niti na to nemamo odgovor”, oštra je Dalija Orešković koja ima mišljenje i o vjeronauku u školama:

“Vjernik sam, tako učim i svoju djecu. No, vjeronauk iz škola treba van radi separacije djece koja ga ne pohađaju. To je potpuno mimo vjerskih načela. Moja djeca su, recimo, išla u židovski vrtić jer smisao učenja o vjeri jest zbližavanje sa ostalim religijama, a ne obrnuto”, samo je dio stavova koje je Dalija Orešković izrekla u najgledanijoj emisiji HRT-a.

Autor: S.V.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) DRAMA U BIHAĆU! ‘Migranti nam stavljaju nož pod vrat, PROGLASITE IZVANREDNO STANJE!’

>>> Je li ovo dokaz da je Kovačić jako važan igrač Chelseaja ili da je trener Sarri sebičan?

>>> Sačić: Sramite se kad ste tako nisko pali

KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!