Nedjelja, 31 svibnja, 2020

DALIĆ MU BIO SPREMAN OPROSTITI: Otkriveni detalji Kalinićevog odlaska iz Rusije

Nikola Kalinić prvi je put prigovorio izborniku Zlatku Daliću ‘zašto Kramarić, a ne ja’ nakon utakmice s Brazilom, na što mu je izbornik objasnio kako je Andrej zabio 15 golova u Bundesligi i zaslužio je igrati. Taj eksces dogodio se nakon što je Dalić već ranije, za priprema u Rovinju, održao sastanak s igračima i naglasio im kako na SP neće voditi igrača koji osjeća bilo kakvu vrst nezadovoljstva ili nespremnosti, piše Večernji list.

Navodno od tada nije bilo nikakvih poremećaja sve do trenutka kada je Kalinića protiv Nigerijaca želio uvesti u igru, a ovaj je to odbio. Dražen Ladić pokušao ga je nagvoriti da ipak uđe, no on je to odbio.

Još je gore bilo jer Kalinić nije sa suigračima slavio pobjedu nad Nigerijcima. Nakon toga Dalić je cijeli dan čekao da mu se Kalinić obrati; prosvjedom, isprikom, bilo kakvim objašnjenjem, a Nikola ga nije ni pozdravio niti ga pogledao. Bio je Dalić spreman na bilo kakav, i najmanji znak kajanja, ostaviti Kalinića u Rusiji, no, Nikola nije spreman za to. Kad je vidio da nema pomoći sastao se s Modrićem i Ćorlukom i dobio potporu za svoju odluku.

Kalinić je nakon pakiranja stvari na grupu na WhatsAppu poslao poruku svim suigračima: ‘Želim vam sreću’, na čemu su mu zahvalila samo dvojica.

Dalić se nakon svega grize samo zbog jednoga – što u Rusiju nije pozvao Čopa ili Santinija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> NEMOĆ ARGENTINE: Zbog ovakvog bahatog podcjenjivanja Hrvatske zaslužuju debakl

>>> Jeličić: ‘Ako Kalinić može biti rezerva 20-godišnjaku u Milanu, onda može i u reprezentaciji sjediti na klupi’

>>> IPAK JE ISTINA: Zlatko Dalić napokon otkrio prave razloge; evo zašto je potjerao Kalinića kući!

>>> KAKAV ŠOK: Kalinića bi ispad mogao koštati karijere, kod kuće ga dočekalo neugodno iznenađenje

Komentari

Komentari