Utorak, 14 srpnja, 2020

Dalić je izabrao: Ovo je sastav Hrvatske koji će se suprotstaviti Brazilu

Mario Mandžukić je u subotu osjetio laganu bol u koljenu, dobio poštedu na posljednjem treningu i vjerojatno će utakmicu s Brazilom odgledati s klupe.

Zlatko Dalić ne želi ništa riskirati uoči Rusije, što je potpuno razumno, a iako je poručio kako će odluku o Mandžinom nastupu donijeti danas, očekuje se da će u vrhu napada zaigrati Andrej Kramarić, piše Goal.

Srećom, baš kao što je bio slučaj i s Rakitićem koji je propustio posljednji trening u Rovinju, Mandžukić ne bi trebao imati problema s neugodnom boli i uskoro bi ga trebali gledati potpuno spremnoga. Fizioterapeuti su mu odmah rashladili bolno koljeno i propisali terapiju.

Dakle, sastav Hrvatske ovako će izgledati: Subašić – Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Strinić – Badelj, Rakitić – Modrić – Perišić, Rebić – Kramarić.

U subotu je Dalić najavio da će od prve minute krenuti Vedran Ćorluka koji će vjerojatno zaigrati u paru s Vidom, dok će bekove pokriti Vrsaljko i Strinić. Rakitić i Badelj će čuvati prilaz svom golu kao posljednji u veznom redu, uz njih je Modrić, po krilima će probijati Perišić i Rebić dok bi u vrhu napada trebao zaigrati Andrej Kramarić.

I brazilski izbornik Tite je imao nekoliko nedoumica, ali ih je sve razriješio dan prije utakmice. Ne može računati na ozlijeđene Douglasa Costu i Renata Augusta, a Fagner je dvojben. Prema najavama, Neymar će zaigrati u drugom. poluvremenu. Najveća dvojba Titeu je bila druga pozicija stopera, a tu je uz Mirandu prednost dao Thiagu Silvi ispred Marquinhosa, dok je u napadu Gabriel Jesus, koji će biti i kapetan, izabran ispred Firmina. Silva se tako nakon tri godine vraća u prvu postavu.

Komentari

Komentari