Đakićev sin potukao se s djevojkama na benzinskoj u Zagrebu: Prijava je odbačena zbog nevjerojatnog razloga

Podijeli

Lana je nasrnula na Đakićevu djevojku Mariju i udarila ju je šakom u glavu, a zatim je Đakić odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu

Tomislav Đakić (22), sin saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića, jedan je od sudionika naguravanja i svađe s tri djevojke na jednoj benzinskoj crpki u Zagrebu. Protiv Đakića i djevojki podnesen je optužni prijedlog, ali je na kraju sve palo u vodu jer je prijava odbačena, a razlog za njezino odbacivanje je zaista nevjerojatan, piše Danica.hr. 

Đakić i tri djevojke, KarmenLana i Maria, bili su optuženi da su u ožujku 2020. oko 20:30 sati na benzinskoj INA-e na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir. Kako stoji u optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen je bila u Laninom društvu kada su na benzinsku postaju došli Đakić i Maria. “Evo Đoke kretena”, rekla je Karmen.

Đakić: ‘Vi ste k***e iz Dubaija’

Na ono što je Karmen rekla Đakić je uzvratio s: “Ne obraćajte mi se, k***e iz Dubaija. Lana, ti si k***a i ideš po Montrealu”. Poslije toga je uslijedio kaos, a kako kažu policiji, počelo je udaranje i naguravanje. Lana je nasrnula na Đakićevu djevojku Mariju i udarila ju je šakom u glavu, piše Danica.hr. Zatim je Đakić odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. Zaposlenik INA-e ih je u tom trenutku razdvojio.

U svojoj obrani je Karmen nijekala krivnju i rekla da je problem nastao zato što je Đakićeva nova djevojka Maria ljubomorna jer je njezin dečko zaljubljen u Lanu. U pisanoj obrani je Đakić upozorio kako su te noći na benzinskoj napadnuti on i njegova djevojka, za što je rekao da se može provjeriti na nadzornim kamerama.

Sud odbacio optužni prijedlog zbog greške policije

Svjedok incidenta Bruno, radnik benzinske postaje, kazao je kako se stvorila neviđena gužva jer su svi pred zatvaranje došli kupiti alkohol pod izlikom da toče benzin. U tom trenutku su tri djevojke i mladić napravili velik rusvaj pa je radnik pozvao policiju.

Poslije izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno da pravilno navede redoslijed optuženika jer ono što su im dali nije odgovaralo činjeničnom opisu.

Budući da policija to nije učinila, već je odjednom dodala i “trećeokrivljenog Tomislava Šukića“, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu, sud je morao odbaciti optužni prijedlog, piše Danica.hr. Tri mjeseca nakon incidenta, u lipnju prošle godine, mlađi Đakić je uhićen i kazneno prijavljen zbog toga što je u alkoholiziranom stanju vrijeđao četvoricu policajaca ispred restorana “Trnjanka” u Zagrebu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> MIGRANTI U MINSKOM POLJU stradali od najopasnije mine
>>> UPALJEN ALARM!! Obustavili cijepljenje, jedna osoba je preminula a druga razvila plućnu emboliju
>>> Policija moli pomoć: Dva mladića iz Hrvatske putovala u Švicarsku, nestali su
>>> Slučajni prolaznik snimio fotku koja je obišla svijet: ‘Pogledate, brod koji lebdi iznad mora‘
>>> Hrvatskom se širi opasan trend, građani masovno dobivaju kazne – i to 8.000 kn
Komentari

Najnovije