Izbornik Miroslav Ćiro Blažević, podržao je Samostalnu demokratsku srpsku stranku Milorada Pupovca, odnosno za njih je snimio kratak reklamni spot. Ćiro, inače deklarirani HDZ-ovac, iznenadio je mnoge snimanjem ove reklame u kojoj poziva hrvatske državljane da glasaju za ulazak srpskih kandidata u Europski parlament.

Ćiro je zbog toga već pretrpio teške uvrede, a netko je čak bio toliko morbidan pa mu je napravio lažnu osmrtnicu.

Međutim, Ćiru to sve i ne dira baš previše, a za srpski medij Kurir otkrio je s čim se do sada suočio zbog sudjelovanja u Pupovčevoj kampanji.

“Pljuju me i prijatelji i neprijatelji. Neki mi čestitaju, a neki mi je*u majku što sam podržao Srbe. No, meni je savjest čista. Srbi su me zvali, ovi moji se nisu sjetili. Držim da moramo biti solidarni jedni prema drugima i ova moja gesta treba biti primjer svima. Za pametne je prošlost gotova. Meni niko ništa ne može”, rekao je Blažević Srbima.

Javio im se i Pupovac koji je najavio još spotova s uglednim Hrvatima.

“SDSS priprema nekoliko video-poruka uglednih Hrvata i Ćiro Blažević je jedan od njih. Zahvalni smo svim ljudima koji su podržali našu ideju i, unatoč različitim političkim uvjerenjima, žele Hrvatsku koja će biti tolerantna i u kojoj će Srbi živeti dostojanstveno”, rekao je Pupovac za Kurir.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NOVINARI ISMIJAVALI HOS PA DOBILI ODGOVOR: Hosovac im burtalno očitao lekciju
>>> NEOČEKIVANI IZBOR! KUD BAŠ NJEGA? Nećete vjerovati tko bi trebao preuzeti Mandžukićev Juventus!
>>> MATIĆ OTKRIO: Pravi razlog dolaska Angele Merkel nije privrženost HDZ-u
>>> Slavni nogometaš razbjesnio gay zajednicu, sličnu je stvar napravio i jedan Hrvat
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!