ČERVARU NOVINARI POKVARILI SLAVLJE PITANJEM O ŠTRLEKU: ‘To je nepravda prema igračima koji su tu!’

Podijeli

Novinari su pokvarili dobro raspoloženje izbornika Line Červara jutro nakon sjajne pobjede protiv Njemačke, na prigodnoj press-konferenciji. Izbezumili su ga s pitanjem o Manuelu Štrleku koji nij eovdje u reprezentativnom kadru:

“Ne mogu sada usred prvenstva gdje svaki igrač gine govoriti o Štrleku. To je nepravda prema Mamiću. Moramo se poštovati, ja poštujem Štrleka, želim ga opet vidjeti u reprezentaciji. Ovdje nitko ne radi protiv njega, ni govora! Svima nam je žao, pomoćnicima, suradnicima, igračima. Ali što da radim, ja nemam druge. Moram voditi druge dečke, kad čovjek nema ono što želi ljubiš ono što imaš. Ja moram poštovati svoje igrače. Nisu oni smeće, oni vrijede. Nemojte mi to gurati. Želim da se to riješi, ali ima normalan način”, glasan je bio Červar.

Nije se smirivao:
“Nije mi jasno čemu to pitanje o Štrleku., poštujem vas, pomogli ste nam da budemo snažniji, ali čuli ste moju stranu. Ja sam uveo Štrleka u reprezentaciju, palo mi je teško njegova ozljeda prije turnira 2009. i jako mi je krivo što nije tu. Razgovarao sam dva tri puta s njim i tako mi je teško palo njegovo otkazivanje. Ali to je samo njegova odluka koja me puno pogodila.”

Izvor Dnevno.hr
Autor


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BIVŠA REDOVNICA I MINISTRICA OBRUŠILA SE NA PLENKOVIĆA: ‘Pa dobro ljudi, jesmo li zaista ovce?
>>> DOBILA OBAVIJEST OD BANKE I OSTALA U ŠOKU: ‘Oni to zovu ‘prešutno prekoračenje’, ništa me nisu pitali, a radi se o najvećoj kamati’
>>> Senzacija Eura doživjela šok i širom otvorila vrata polufinala Sloveniji
>>> Kinezi otpustili zaštitare na Pelješkom mostu, na teren izašla i policija!
Komentari

Najnovije