Srijeda, 1 travnja, 2020

ČEHA UBIO LAV KOJEG JE DRŽAO KAO KUĆNOG LJUBIMCA: Policajce je dočekao zastrašujući prizor

Lav ubio vlasnika koji ga je držao u obiteljskoj kući u istočnoj Češkoj

Mrtvo tijelo muškarca koji je držao lava zatvorenog u svojoj obiteljskoj kući u istočnoj Češkoj pronađeno je u lavljem kavezu, piše BBC. Riječ je o Michalu Praseku koji je bio vlasnik devetogodišnje velike mačke i još jedne lavice za uzgoj, zabrinjavajući tako susjede.

Prasekov otac pronašao je njegovo tijelo u lavljem kavezu te je rekao lokalnim medijima da je kavez bio zaključan iznutra. Pozvani policajci su na mjestu događaja potom ubili životinje, prenosi danas.hr

Sukob s vlastima

Inače, Praseku je bila odbijena dozvola za izgradnju kaveza, a naknadno je kažnjen zbog nezakonitog uzgoja. Međutim, njegov sukob s vlastima došao je do zastoja nakon što je zabranio ulaz na svoje imanje. Zbog nedostatka alternativnih objekata u Češkoj i bilo kakvih dokaza o okrutnostima nad životinjama, lavovi nisu mogu biti prisilno premješteni.

Prasek je prošlog ljeta došao na naslovnice medija nakon što se biciklist sudario s lavicom dok ju je vodio u šetnju na uzici.

cumli cumli

Objavljuje Michal PrasilNedjelja, 17. veljače 2019.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> POČEO OBRAČUN: Podignuta optužnica protiv bivšeg istražitelja ovčare Kajkića
>>> Svi koristimo neku verziju pozdrava “bok”, no znate li što on govori o vama?
>>> EKONOMSKI ANALITIČAR UPOZORAVA: ‘Prijeti nam Agrokor 2, kompanija je prezadužena’
>>> NOVI ZAKON O PROMETU ĆE BITI ZNATNO OŠTRIJI?! Ako vam uhvate dijete na biciklu bez kacige, imat ćete posla sa socijalnom službom
Komentari

Komentari