Zagreb, 26.08.2020. - U Ministarstvu unutarnjih poslova RH održana konferencija za novinare Stožera civilne zastite RH. Na fotografiji Krunoslav Capak. foto HINA/ PIXSELL/ POOL/ Robert Anić/ ml

CAPAKU PRIJETE SMRĆU, policija provodi izvide

Podijeli

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak primio je ljetos prijetnje smrću, a zagrebačka policija provodi izvide.

 U Odjelu za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke rekli su za N1 da znaju za događaj, ne navodeći ime šefa HZJZ-a.

“Znamo za događaj, primili smo prijavu prije dva mjeseca i provodimo izvide”, rekli su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Podsjetimo kako je Krunoslav Capak u javnosti ranije, u srpnju, rekao da prima bijesne mailove koje mu šalju mladenke.

Bilo je to u srpnju ove godine kad je Capak kazao: “Ako se drže mjera, za ljude nema opasnosti. Restrikcije nikad ne završavaju dobro, nego stvaraju revolt”, rekao je dodavši da čim su rekli da će smanjiti broj gostiju na svadbama, dobio stotine mailova ljutitih mladenki.

“Zabrane stvaraju revolt, mislim da je edukacija puno bolja. Stalno smo prisutni u medijima, govorimo što treba”, rekao je tada Capak.

Capak je tijekom ljeta ustvrdio kako ga građani prozivaju da ”terorizira narod” dodajući da tada nije primio prijetnje smrću.

Komentari

Najnovije